Ultragarsinis drėkintuvas Deerma F327W
Prekės kodas: 024190427958

Ultragarsinis drėkintuvas Deerma F327W

Prekės kodas: 024190427958
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4619
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Deerma F327W - Drėkintuvas specialioms užduotims

Moderniausias drėkintuvas Derma F327W su sterilizavimo funkcija yra idealus sprendimas alergiškiems žmonėms. Stilingas dizainas kartu su funkcionalumu puikiai tinka bet kokioje situacijoje.

5.jpg

UV spindulių galia

Šiuolaikinis vandens sterilizavimo UV lempa sprendimas puikiai tiks bet kuriuose namuose, ypač alergiškiems žmonėms. Speciali 360° sistema leidžia kruopščiai išvalyti rezervuare esantį vandenį, todėl gaunami neįsivaizduojamai švieži ir švarūs garai. Šio metodo efektyvumas yra 99% sunaikintos bakterijos ir kiti mikroorganizmai. Visas procesas vyksta įrenginio viduje ir yra nematomas, todėl jis yra visiškai saugus regėjimui.

1.jpg

Ilgalaikis veikimas

Galingas 5 l vandens bakas suteikia įrenginiui galimybę veikti iki 14 valandų be papildymo. Toks sprendimas leidžia palaikyti pastovią drėgmę tiek dieną, tiek naktį.

2.jpg

Modernus dizainas

Drėkintuvas buvo sukurtas naudojant jungčių mažinimo technologiją, kad būtų išvengta nuotėkio ar mechaninių pažeidimų. Be to, stilinga, apvali permatomo bako forma kartu su juodu pagrindu tiks bet kurioje erdvėje. Deerma D327W taip pat gali tapti asmeniškesnis su galimybe papuošti vandens baką. Įrengtas higrometras, per ekraną informuoja apie esamą hidratacijos lygį.

6.jpg

Anglies filtravimas

Panaudojant anglies filtrą su 3D skylučių technologija, pasiektas aukščiausias švaros priežiūros lygis. Filtravimas sustabdo bet kokias dulkes, plaukus ar kitas daleles, kurios gali užteršti vandenį rezervuare.

12.jpg

Trys galios lygiai

Įrenginys turi trijų lygių garo tiekimą. Pirmasis naudojamas ilgalaikiam, bet lėtam drėkinimui. Antrasis gali būti naudojamas palaikyti pastovų drėgmę, bet didesniu mastu. Trečiasis lygis suteikia didelį ir platų garų išmetimą, kuris yra naudingas norint greitai padidinti drėgmę. Priklausomai nuo oro būklės ir pasirinkto veikimo laiko, įrenginys pats parinks atitinkamą režimą, suteikdamas oro drėkinimą nuo 45% iki 90%.

11.jpg

Drėkinamoji dulksna

Speciali vandens molekulių suskaidymo sistema leidžia iš prietaiso išeiti smulki rūkas be didelių vandens lašelių. Šios mikro dalelės ne tik drėkina orą, bet ir prasiskverbia giliai į odą, palikdamos ją lygią ir stangrią.

10.jpg

Naudoti naktį

Tylus veikimo režimas (20–40 dB0, veikimo trukmės nustatymai, ekrano išblukimas ir galimybė įjungti arba išjungti mėlyną šviesą suteikia idealias sąlygas naudoti drėkintuvą ir naktį.

4.jpg

Darbo laiko nustatymai

Galimybė nustatyti veikimo laiką suteikia naudojimo patogumo. Įrenginys gali nepertraukiamai veikti 2,4,8 arba 10h, priklausomai nuo jūsų poreikių. Drėkintuvą galima paleisti ir be konkretaus laiko intervalo, tačiau speciali saugos funkcija išjungs įrenginį po 12h, kad neveiktų be vandens talpykloje.

7.jpg

Aromaterapija

Į prietaisą galima įpilti savo mėgstamų kvapiųjų aliejų, kurie, be drėkinimo, užpildys kambarį aromatu. Tokiu būdu galite atlikti aromaterapiją, kuri teigiamai veikia jūsų nuotaiką.

9.jpg
Gamintojas Deerma
Modelis F327W
Vardinė įtampa 220-240V~50/60Hz
Vardinė galia 28W
Matmenys 220 x 220 x 285 mm
Vandens bako talpa 5L
Aromaterapija Taip
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas