Telefono laikiklis su dėklu Sunnylife DJI Osmo Pocket 3
Prekės kodas: 9-060435
Telefono laikiklis su dėklu Sunnylife DJI Osmo Pocket 3

Telefono laikiklis su dėklu Sunnylife DJI Osmo Pocket 3

Prekės kodas: 9-060435
Telefono laikiklis su dėklu Sunnylife DJI Osmo Pocket 3
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2653
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Telefono laikiklis su dėklu Sunnylife, skirtas DJI Osmo Pocket 3

Jei esate Osmo Pocket 3 kameros naudotojas ir ieškote sprendimo, kuris leistų dar geriau išnaudoti savo potencialą, tuomet Sunnylife telefono laikiklis su dėklu yra nepamainomas aksesuaras jums. Ji siūlo ne tik horizontalios ir vertikalios fotografijos palaikymą, bet ir daugybę kitų galimybių, kurios pakeis jūsų filmavimo patirtį.

Apgalvotas dizainas

Laikiklis yra specialiai sukurtas taip, kad puikiai tiktų Osmo Pocket 3 kamerai. Tai užtikrina, kad jūsų įrenginiai veiktų visiškai harmoningai, padidindami naudojimo komfortą ir efektyvumą. Pagaminta iš aukštos kokybės plastiko ir silikono, yra patvari ir elastinga.

Neribotas kūrybiškumas

Laikiklis ne telpa tik jūsų telefonas, bet taip pat palaikomas fotografavimas tiek horizontaliai, tiek vertikaliai. Dabar galite laisvai eksperimentuoti su kampais ir perspektyvomis, kurdami nuostabius kadrus. Jei reikia pritvirtinti mikrofoną ar papildomą apšvietimą, laikiklis yra paruoštas šiam iššūkiui. Dėl lankstaus dizaino galite lengvai reguliuoti papildomus priedus, kad garso ir vaizdo kokybė būtų dar geresnė.

Tinkinkite pagal savo poreikius

Laikiklį galima lengvai priderinti prie įvairių dydžių telefonų, galima reguliuoti nuo 62 iki 100 mm. Nepriklausomai nuo jūsų modelio, „Sunnylife“ laikiklis veiks puikiai. Be to, jei reikia pritvirtinti Osmo Pocket 3 ant trikojo ar kito priedo, laikiklis turi įvestį standartiniam 1/4 colio varžtui. Tai reiškia, kad galite laisvai naudoti įvairius tvirtinimo sprendimus.

Naudotojo patogumas

Sunnylife laikiklis taip pat yra praktiškas dėžutė filtrams ar atminties kortelėms laikyti. Tai reiškia, kad visada po ranka turite visus reikiamus priedus, o tai palengvina jūsų filmavimo nuotykių organizavimą. Be to, laikiklis buvo kruopščiai suprojektuotas taip, kad netrukdytų naudotis fotoaparatu. Nesvarbu, ar dirbate lauke, ar dirbate studijoje, laikiklis užtikrina patikimą atramą ir lengvą valdymą.

Gamintojas Sunnylife
Modelis OP3-AD744
SuderinamumasOsmo Pocket 3
Medžiaga Plastikas + silikonas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas