Sulankstoma stalinė lempa Baseus Smart Eye įkraunama (balta)
Prekės kodas: 027239161391

Sulankstoma stalinė lempa Baseus Smart Eye įkraunama (balta)

Prekės kodas: 027239161391
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3291
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus stalinė lempa

Baseus lempa turi automatiškai reguliuojamą ryškumą. Dėl praktiško dizaino šviestuvas apšviečia daugiau erdvės, o šilta spalva maloni akiai. Taigi, jo šviesoje galite patogiai skaityti knygas ar dirbti.

0_1.jpg

Protingas šviesos paskirstymas

Lempoje yra išmaniųjų mikroschemų, kurios automatiškai reguliuoja reikiamą šviesos kiekį. Jei patalpoje nepakanka šviesos, DGZG-02 padidins ryškumą patogiam darbui. Kita vertus, jei esate gerai apšviestoje patalpoje, lempa sumažins šviesos kiekį. Be to, lemputė turi funkciją prisiminti anksčiau nustatytą režimą.

0_11b.jpg

Praktinis

Šviestuvas paskirsto šviesą stačiakampio formos, todėl apšvies tik jūsų stalą. Šviesos spalva primena dienos šviesą ir nevargina akių, todėl galėsite patogiai skaityti mėgstamą knygą. Be to, DGZG-02 taip pat gali jus lydėti piešiant. Dėl šviesos spalvos jūsų piešinių spalvos tampa ryškesnės. Šviestuvas taip pat turi 180° sukimosi funkciją, todėl galite reguliuoti jos kampą pagal savo poreikius.

0_8.jpg

Kompaktiškas

Šviestuvo pagrindas yra mažas, todėl neužims daug vietos ant jūsų stalo, o dėl minimalistinio dizaino jis taps unikalia modernaus interjero puošmena. Šviestuvą taip pat galite pastatyti savo miegamajame, biure ir pan. DGZG-02 yra sulankstomo dizaino, todėl galėsite lengvai sutalpinti jį į lagaminą ir pasiimti į kelionę. Lempa yra belaidė, todėl galite ją naudoti bet kur, kur norite.

0_5.jpg

3 spalvų temperatūros

Lempos spalvinė temperatūra svyruoja nuo 3000K iki 6000K, todėl jos spalvą galite reguliuoti pagal savo poreikius. Kai atliekate savo kasdienę veiklą, balta šviesa (6000K) veiks gerai. Kai norite skaityti knygą, tinka mišri spalva (4500K). Kai dirbate prie kompiuterio, palankiausia spalva bus skaidri šilta šviesa (3000K). Norėdami sureguliuoti lempos spalvų temperatūrą, tiesiog laikykite nuspaudę tašką ant lempos jutiklinio skydelio.

0_12a.jpg

2200 mAh baterija

Prietaiso veikimo laikas yra apie 13 valandų (esant silpnam apšvietimui) arba 3 valandas (didelis apšvietimas). Įrenginio maitinimą galite atnaujinti naudodami USB-C laidą, esantį pakuotėje.

0_10b.jpg

Minimalistinis dizainas

Šviestuvas turi 32 LED karoliukus, kurie tolygiai paskirsto šviesą. Ant lempos pagrindo yra jutiklinis skydelis, kuriuo galite valdyti įrenginio spalvų temperatūrą. Tvirtas, neslystantis pagrindas garantuoja stabilumą, o aliuminio danga suteikia lempai elegantiškumo. Be to, šviestuvas yra baltos ir pilkos spalvos, kad kiekvienas galėtų išsirinkti kažką sau.

0_14.jpg

Pakavimo sąrašas

  • Baseus DGZG-02 lempa
  • USB-C įkrovimo laidas
Prekės ženklas Baseus
Modelis DGZG-02
Medžiaga ABS + kompiuteris + aliuminio lydinys
Spalva Balta
Įėjimo įtampa DC 5V
Galingumas 5W (maks.)
Šviesos šaltinis LED
LED karoliukų skaičius 32 vnt
Spalvų atvaizdavimo indeksas Ra ≥95
Akumuliatoriaus talpa 2200 mAh
Spalvų temperatūra 6000K - 4000K - 3000K
Darbinė temperatūra -10°C ~ 40°C
Svoris 555g
Įkrovimo laikas apie 3 valandas
Veikimo laikas 13 valandų (esant silpnam apšvietimui), 3 valandos (esant stipriam apšvietimui)
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas