Stovyklavietė UV Superfire T15, 350lm, USB
Prekės kodas: 025662626982

Stovyklavietė UV Superfire T15, 350lm, USB

Prekės kodas: 025662626982
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2410
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Supfire T15 stovyklavimo lempa

Mažas ir patogus, Supfire T15 stovyklavimo lempa pasiteisins daugelyje pritaikymų – tiek namuose, tiek lauke. Naudodami 5 apšvietimo režimus galite pritaikyti jį pagal savo dabartinius poreikius. UV šviesa pavers šį praktišką prietaisą patikimu sąjungininku kovojant su uodais. Maždaug 300 minučių darbo laikas ir į pagrindą įmontuoti magnetai yra papildomi šios unikalios lempos privalumai.

1.jpg

Jis gali spindėti tiksliai taip, kaip norite

Įrenginys šviečia keliais būdais ir siūlo iki 5 veikimo režimų. Jis puikiai tinka kaip žibintuvėlis dėl priekinės lempos, kurios veikimo nuotolis yra iki 320 m. Jis suteikia stiprų, silpną arba blykstinį apšvietimą. T15 taip pat skleidžia tolygią šoninę šviesą. Tai savo ruožtu gali būti stiprus arba silpnas. Visa tai leidžia lengvai pritaikyti šviesą pagal jūsų lūkesčius.

6.jpg

Galingas akumuliatorius – lengvas įkrovimas

Šviestuvas turi įmontuotą 18650 bateriją, kuri vienu įkrovimu užtikrina iki maždaug 300 minučių veikimo. Kaip įkrauti įrenginį? Tai paprasta – tiesiog prijunkite jį prie maitinimo šaltinio įprastu USB laidu. Apie įkrovimo būseną būsite informuoti pagal lemputės spalvą – raudona reiškia, kad lemputė kraunasi, o mėlyna – kad ji visiškai įkrauta.

4.jpg

Jūsų slaptas ginklas prieš uodus

Įrenginys aprūpintas UV lempa, leidžiančia efektyviai kovoti su uodais. Šviesa pritraukia vabzdžius, kurie vėliau žūva dėl sąlyčio su elektros tinklu. Kaip matote, Supfire T15 yra ne tik šviesa – tai ir jūsų slaptas ginklas kovojant su erzinančiais vabzdžiais! Tikrai įvertinsite jo funkcijas ilgais vasaros vakarais, kai uodai puola dvigubai stipriau.

7.jpg

Ypatingai patogus naudoti

Tik 281 g sveriantis šviestuvas yra itin kompaktiškas ir patogus. Galite lengvai jį naudoti visur, kur jums to reikia. Tai palengvina tokie dizaino elementai kaip specialus kabliukas, leidžiantis jį pakabinti norimoje vietoje. Be to, lempos pagrinde esantys magnetiniai elementai leidžia tvirtai pritvirtinti prie tam tikrų paviršių.

8.jpg

Galite naudoti daugelyje situacijų

Daugelis įrenginio privalumų leidžia sėkmingai jį naudoti įvairiose situacijose. Pavyzdžiui, jis bus naudingas kaip šviesos šaltinis išvykoje į stovyklą, praktiška skaitymo lempa, patogus žibintuvėlis ir veiksminga priemonė nuo vabzdžių vasaros vakarais, leidžiamais balkone, prie laužo ar prie vandens. Jūs nuspręsite, kaip naudosite T15!

9.jpg
Prekės ženklas Supfire
Modelis T15
Šviesos šaltinis LED
Luminosity iki 500 lm
Vardinė galia 5W
Runtime 4-8h
Medžiaga PC+ABS
Svoris 281g
Dydis 135x72x72mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas