Stovėjimo šildytuvas HCALORY M98, 8 kW, dyzelinis (raudonas)
Prekės kodas: 9-041588

Stovėjimo šildytuvas HCALORY M98, 8 kW, dyzelinis (raudonas)

Prekės kodas: 9-041588
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
19587
257,72 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Stovėjimo šildytuvas, dyzelinis šildytuvas Hcalory M98 (raudonas)

Ieškote būdo greitai ir be pastangų sušildyti automobilį, RV ar garažą? Dyzelinis šildytuvas Hcalory M98 bus puikus sprendimas! Įrenginys itin lengvai montuojamas ir labai efektyvus – jo degimas siekia tik apie 0,1-0,53l/val. Taip pat leidžia reguliuoti galią 1-8kW diapazone. Patogus jo valdymas užtikrinamas nuotolinio valdymo pulteliu ir LCD skydeliu.

7.jpg

Platus suderinamumas – įvairios programos

Šildytuvas yra suderinamas su dauguma 12V transporto priemonių. Todėl puikiai tiks jūsų automobiliui, kemperiui, sunkvežimiui, jachtai ir kt.! Taip pat galite naudoti garaže. Jo pagalba ne tik apšildysite pasirinktą erdvę, bet ir palengvinsite langų atitirpinimą. Negana to, įrenginį sėkmingai naudosite net iki 4500m aukštyje!

1.jpg

Efektyvus ir stabilus veikimas

Įrenginyje panaudota degimo technologija – degalai iš pradžių pašildomi, o po to išgarinami į dujas keramine kibirkšties žvake. Jis taip pat išsiskiria greitu užsidegimu, tyliu, stabiliu veikimu ir mažu degimu. Be to, pažangi automatinio valdymo technologija garantuoja patikimą gaminio veikimą beveik bet kokiomis sąlygomis.

3.jpg

Naudojimo saugumas

Mėgaukitės saugiu darbu. Šildytuvas siūlo pažangią temperatūros valdymo technologiją ir buvo veiksmingai apsaugotas nuo perkaitimo. Prietaisas taip pat yra nekenksmingas aplinkai – turi mažą emisiją ir atitinka Europos Euro IV standartą. Be to, dėl dyzelinio kuro naudojimo gaminys dega mažiau nei naudojant įprastą benziną – taigi galite šiek tiek sutaupyti!

5.jpg

Patobulintas dizainas

Gaminį itin lengva sumontuoti ir išimti – esant reikalui, jį lengvai nuimsite. iš savo automobilio ir sumontuokite jį kitoje transporto priemonėje. Be to, šildytuvą nesunkiai išlaikysite puikios būklės – jį labai lengva prižiūrėti. Galutinis jo nešimas taip pat nesukels problemų – jame buvo įrengtos praktiškos, patogios naudoti rankenos.

9.jpg

Paprastas ir patogus valdymas

Šildytuvą patogiai valdysite nuotolinio valdymo pulteliu ir skydeliu su LCD ekranu. Įrenginys siūlo iki 4 kalbų vartotojo sąsajos versijų – anglų, rusų, vokiečių ir kinų. Taip pat galima reguliuoti gaminio galią 1-8kW diapazone. Taigi galite lengvai pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius ir aplinkos sąlygas!

6.jpg

Dėžutėje

  • Heater
  • LCD skydelis
  • Nuotolinis pultas _0_1_1_0 vamzdis_1012 12_Išmetimo vamzdis
  • Alyvos siurblio jungtis x6
  • Alyvos siurblys
  • Naudojimo instrukcija
Modelis M98
Spalva Raudona
Galingumas 1-8kW
Degalų sąnaudos 0,1-0,53 l/h
Nuotolinio valdymo pulto diapazonas
Matmenys 41 x 15,5 x 42 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas