Sony ZV-E10 (White)
Prekės kodas: 027242922112

Sony ZV-E10 (White)

Prekės kodas: 027242922112
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
67500
Paskutinė prekė

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 3 - 5*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Sony ZV-E10

 

Platūs ir dinamiški įrašai

Plačiakampiu objektyvu paprasta daryti dinamiškus įrašus, paryškinant ir jus, ir vietą, kurioje esate. Natūraliame fone užfiksuokite daugiau miesto ir pasiimkite žiūrovus į bendrą kelionę su savimi.

Dėmesį patraukiantis fonas

Fiksuotas židinio nuotolis sklandžiai, natūraliai sulieja foną ir išskiria objektą. Tokio tipo objektyvas sukuria sklandų, natūralų fono liejimą, kuris paryškina objektą. Jis taip pat naudingas, jei reikia ryškesnio vaizdo prastai apšviestoje aplinkoje.

Fotografuojant iš labai arti pabrėžiamos detalės

Priešingai nei kitų tipų objektyvai, makroobjektyvas leidžia labiau priartėti prie objekto ir užfiksuoti didesnio dydžio smulkiausias detales nei su įprastu objektyvu. Nesvarbu, ar norite užfiksuoti aksesuarą, ar gaminamą patiekalą, makroobjektyvas gali stipriai priartinti objektą ir atskleisti gražiausias detales.

Veiksmas iš toli

Naudodami teleobjektyvą galite su aiškiomis detalėmis filmuoti tolimus objektus, kraštovaizdžius ar veiksmą – ar kuriate tinklaraščio įrašą keliaudami, ar stebite kasdieną. Papildomo dinamiškumo gali suteikti ir priartinimas ar atitolinimas.

Pagerinkite tinklaraščius su daugiau nei 60 objektyvų

„Sony“ objektyvų diapazonas gali su „ZV-E10“ kuriamiems tinklaraščiams suteikti papildomą matmenį. „Sony“ siūlo daugiau nei 60 „Sony“ fotoaparatams sukurtų objektyvų, įskaitant pritaikytus filmavimui. Rinkitės iš unikalios objektyvų pasiūlos ir tyrinėkite išraiškos galią.

„Sony“ objektyvų, skirtų filmavimui, pranašumai

Sužinokite keturis unikalius „Sony“ E tipo tvirtinimo objektyvų, skirtų filmavimui, pranašumus. „Sony“ objektyvų ir fotoaparatų derinys išplečia jūsų vaizdo įrašų kūrimo galimybes.

Sužinokite daugiau apie „Sony“ E tipo tvirtinimo

Lengvi vaizdingi tinklaraščiai

Fono suliejimo valdymas vienu palietimu

Jokio sudėtingo reguliavimo rankomis – tiesiog paspauskite vieną mygtuką, kad įjungtumėte arba išjungtumėte fono suliejimo („bokeh“) funkciją. Pasirinkite „Defocus“ (išfokusuoti), kad profesionaliai sulietumėte foną ir atkreiptumėte dėmesį į pagrindinį objektą, arba „Clear“ (aiškus), kad visa scena būtų aiškiai sufokusuota.

Suteikite dramatiškumo sulėtindami ir pagreitindami2

Paspaudę ZV-E10 mygtuką „Nuotraukos / filmai / sulėtintas ir pagreitintas vaizdas“, lengvai pasieksite sulėtinto ir pagreitinto vaizdo režimą, kad filmuotumėte sulėtintus vaizdus2 4 k. lėčiau nei realiuoju laiku3 4. Arba galite pakeisti nustatymą ir filmuoti pagreitintus vaizdus2 4 iki 60 k. greičiau. Šių vaizdų nereikia redaguoti kompiuteryje, jie pasižymi aiškia „Full-HD“ kokybe.

Idealu gaminių apžvalgų įrašams

Pašalinkite įrašinėjant gaminių apžvalgas susidarančią frustraciją Įjungus gaminių demonstravimo nustatymą, fotoaparatas greitai ir automatiškai perjungia fokusavimą nuo jūsų veido prie prieš prietaisą laikomo gaminio – jums nereikia kaitalioti fokusavimo ranka mojuojant už gaminio.

Natūralus ir švelnūs odos atspalviai

Net ir be specialių nustatymų, ZV-E10 užfiksuos natūralų jūsų odos atspalvį. Be to, galite naudotis odos sušvelninimo efektu, kurį galite reguliuoti priklausomai nuo stiprumo pagal šiuos kriterijus: IŠJUNGTA / žemas / vidutinis / aukštas5.

Aukštos kokybės vaizdo įrašai net jums judant

„ZV-E10“ vaizdo stabilizavimo sistema leidžia sklandžiai ir aiškiai filmuoti net einant6. Kita funkcija – veidams pirmenybę teikianti automatinė ekspozicija (AE) – automatiškai paryškina veido apšvietimą. Net jums vaikštant ji automatiškai aptinka jūsų veidą ir koreguoja, kad jis būtų ryškiai apšviestas pereinant iš patalpų į lauką, iš saulėkaitos į šešėlį.

Automatinis, tikslus fokusavimas

Specialiai nejunginėjant nustatymų „ZV-E10“ gali automatiškai sekti jūsų veidą ir akis, kad stabiliai fokusuotų ir nenukryptų į kitus objektus. Jei norite perkelti fokusavimą, tiesiog palieskite LCD monitorių ir fotoaparatas seks objektą, kurį pasirinksite DI naudojančia7 realiojo laiko sekimo8 funkcija.

Sklandus, profesionalus fokuso perėjimas

„ZV-E10“ fokusavimo spartą galima pritaikyti pagal nuotaiką arba įspūdingesniam vaizdui. Fotoaparatas leidžia rinktis iš septynių skirtingų greičių9, nuo staigaus perėjimo iki lėtesnio, Įkvėpimo, kaip juos naudoti, pasisemkite iš žemiau esančio vaizdo įrašo.

Rankena patogesniam tinklaraščių kūrimui

Papildomas „GP-VPT2BT“10 leidžia lengviau fotografuoti asmenukes bei iš aukštai arba žemai. Valdiklius galite rasti ir ant rankenos, todėl fotografuojant nereikia siekti fotoaparato mygtukų. Valdikliais galite pradėti ar stabdyti įrašymą, valdyti priartinimą ir nustatyti „bokeh“ efekto defokusavimą arba aiškų vaizdą.

Filmavimas dideliu jutikliu

Didesnis jutiklis sukuria aukštesnę kokybę

Įspūdingus ZV-E10 vaizdus sukuria didelis APS-C dydžio vaizdo jutiklis – toks pat, koks naudojamas net ir profesionaliose kino kamerose. Šis jutiklis daugiau nei dešimt kartų didesnis11 nei naudojami įprastiniuose išmaniuosiuose telefonuose, todėl jis surenka daug daugiau šviesos ir vaizdo duomenų, kad sukurtų patrauklius vaizdus ir stulbinamus „bokeh“ efektus.
[1]APS-C [2] 1.0 tipo  [3] 1/2,3~1/3,4 tipo

Profesionaliai atrodantis „bokeh“ efektas

Naudodami ZV-E10, lengvai užfiksuosite įspūdingus vaizdus su švelniai sulietu fonu, visai kaip filmuose. Dėl didžiulio kameros jutiklio galėsite užfiksuoti stulbinamus kadrus, kur objektas aiškiai išsiskiria fone.

Įspūdingi 4K raiškos filmai12

Filmuoti didele 4K raiška12 itin paprasta: paspauskite mygtuką MOVIE (vaizdo įrašas)13, ir didelis „ZV-E10“ vaizdo jutiklis įjungs žavingą spalvų diapazoną. Didžiausiai raiškai gauti jutiklis įrašo 2,4 k.14 duomenų nei reikia 4K12, tada sukuria galutinį įrašą juos suglaudindamas.

Prieblandoje aiškiai užfiksuota medžiaga

Net ir prastai apšviestose vietose ZV-E10 perteikia detalius vaizdus beveik be jokio triukšmo. Kaip jau minėjome, taip yra dėl didelio kameros vaizdo jutiklio, kuris surenk dar daugiau šviesos. Rezultatas – aiškūs vaizdai net ir fotografuojant prastai apšviestose patalpose arba naktį lauke.

Stulbinamai aiškiam garsui

Sukurta aiškiems balso įrašams

„ZV-E10“ leidžia paprastai ir be rūpesčių įrašyti jūsų balsą. Vidinis kryptinis 3 kapsulių mikrofonas optimizuotas fiksuoti prieš fotoaparatą esančius garsus, todėl jūsų balsas bus aiškiai įrašytas net esant minioje.

Garsas įrašomas aiškiai net lauke pučiant vėjui

ZV-E10 parduodama kartu su vėjo ekranu, kuris sumažina girdimą vėjo keliamą triukšmą, kai filmuojate lauke. Tiesiog pritvirtinkite vėjo ekraną ir jums nebereikės reguliuoti triukšmo lygio po filmavimo.

Dar aukštesnei garso kokybei

Priešingai nei įprastai analogiškai perduodant garsą, nereikės jaudintis dėl laido signalo trikdžių. Suporuokite „ZV-E10“ su bet kuriuo „Sony“ skaitmeninio garso sąsają per kelių sąsajų (MI) jungtį palaikančiu mikrofonu ir gausite aiškų, skaitmeninį garsą su mažai triukšmo.

Bendrinkite ir junkitės

Paprastas nuotolinis jungiamumas su aukštos kokybės vaizdais

„ZV-E10“ galima naudoti kaip bendravimo internetu įrankį, tiesioginės transliacijos kamerą15, išnaudojant didelį jutiklį ir integruotą mikrofoną. Jei norite naudoti ZV-E10 kaip išorinę kamerą15, prijunkite ją prie kompiuterio16 arba „Sony Xperia™“ išmaniojo telefono17 per „USB Type-C®“ laidinę jungtį.

Filmuokite ir dalinkitės iškart

Bendrinkite profesionalios kokybės vaizdo įrašus socialiniuose tinkluose netrukus po filmavimo. Nemokama „Imaging Edge Mobile™“18 programinė įranga leidžia greitai persiųsti įrašus ar nuotraukas iš „ZV-E10“ į išmanųjį telefoną19.

Vertikalus filmavimas20 be jokio vargo

Vertikaliai nufilmuotus įrašus20 galima atkurti arba redaguoti automatiškai sužymint jų vertikalią orientaciją21, kad galėtumėte įkelti specialiai išmaniųjų telefonų ekranams pritaikytą turinį.

Paprastas įrašų redagavimas išmaniajame telefone

Priedas „Movie Edit“18 leidžia patogiai redaguoti vaizdo įrašus išmaniajame telefone. Pritaikykite pagerintą stabilizavimą nestabiliems įrašams22 arba keisdami vaizdo įrašų rėmelį / karpydami juos pritaikykite socialinių tinklų formatams.

Maitinimo tiekimas be rūpesčių

Kuriant vaizdo tinklaraštį jums nereikės jaudintis dėl maitinimo šaltinio – ZV-E10 yra keletas maitinimo tiekimo galimybių, kad galėtumėte fotografuoti ir filmuoti be rūpesčių.

Maitinimas, kurio pakanka ir filmavimui lauke

ZV-E10 baterijos pakanka 125 min. nepertraukiamo filmavimo arba 440 nuotraukoms23, todėl galite jaustis patogiai per ilgas fotosesijas lauke.

Išorinis maitinimo tiekimas ilgesnėms fotosesijoms

Kamera palaiko išorinį maitinimą per „USB Type-C®“ jungtį, todėl naudodami išorines mobiliąsias baterijas alite įrašinėti ilgiau ir dirbti dar lanksčiau.

Pasir. kint. srov. maitinimas ties. transliavimui

Turėdami prieigą prie kintamosios srovės šaltinio, galite naudoti kintamosios srovės adapterį AC-PW20AM10 ir niekuomet nesijaudinti, kad tiesioginės transliacijos metu pritrūksite baterijos įkrovos.

Suteikite tinklaraščiui dramos

Fotoaparatu suteikite meniškų efektų

Galite redaguoti spalvas ir sukurti įvairius meniškus efektus. Tiesiog pakeiskite kūrybos stiliaus nustatymą arba pasirinkite iš septynių24 skirtingų vaizdo efektų naudodami vaizdo efektų režimus.

 

S-Log325 palaikymas meniškiems spalvų tonams

„ZV-E10“ turi S-Log325, naudojamą kituose aukštos kokybės „Alpha“ serijos fotoaparatuose kūrybiškesniems spalvų tonams. Redaguojant kompiuteryje, S-Log325 leidžia naudojant platų dinaminį diapazoną geriau valdyti galutines spalvas.

Tiesioginiai tikroviški 4K HDR filmai su HLG26

„ZV-E10“ leidžia filmuoti 4K HDR (didelio dinaminio diapazono) filmus tikroviškomis, natūraliomis spalvomis, nenaudojant sudėtingo redagavimo ar spalvų korekcijų26.

Daugiau apie „ZV-E10“

„Imaging Edge DesktopTM“ nuotoliniam valdymui iš kompiuterio

Patobulinkite savo vaizdus naudodami programinę įrangą „Imaging Edge Desktop“18, leidžiančią valdyti ir stebėti filmavimą tiesiogiai per savo kompiuterio ekraną,tvarkyti ir redaguoti nuotraukas.

Daugiau apie „Imaging Edge Desktop“

Mėgaukitės vaizdo pokalbiais dideliame BRAVIA ekrane

Bendraukite su draugais ir šeima dideliame ekrane prijungdami kamerą prie BRAVIA televizoriaus27.

 

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas