Išmanusis naminių gyvūnėlių užkandžių aparatas su kamera Pawbby
Prekės kodas: 4292703040254

Išmanusis naminių gyvūnėlių užkandžių aparatas su kamera Pawbby

Prekės kodas: 4292703040254
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
10200
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Išmanusis užkandžių tiektuvas su kamera - Pawbby

Nepraraskite ryšio su savo augintiniu, net kai nesate namuose. Pawbby išmanusis užkandžių tiektuvas su kamera leis ne tik patikrinti, ką veikia jūsų augintinis, bet ir nuotoliniu būdu duoti jam komandą ar užkąsti! Įrenginyje yra dvipusis domofonas ir kamera, kuri užtikrina aukštos kokybės 1080p vaizdo įrašą. Patogų gaminio veikimą įgalina „Xiaomi Home“ programėlė.

1.jpg

Aukštos kokybės vaizdas

Dabar galite bet kada patikrinti, ką veikia jūsų augintinis ir kaip jam sekasi. Tiektuvas turi įmontuotą kamerą, kuri gali pateikti gausiai detalų 1080p vaizdo įrašą iki 20 kadrų per sekundę greičiu. Be to, 130° plataus kampo objektyvas garantuoja didesnį matymo lauką. Be to, infraraudonųjų spindulių technologija leidžia įrenginiui mėgautis aiškiais vaizdais net naktį.

3.jpg

Įtaisytas domofonas

Ar matote, kad jūsų augintinis daro tai, ko nederėtų, pavyzdžiui, bando valgyti ant stalo paliktus sausainius? Kad ir kur būtumėte, galite jam pasakyti, kad to nedarytų! Lesyklėlėje yra įmontuotas garsiakalbis ir mikrofonas, leidžiantis bet kada atsikalbėti su savo augintiniu, jam paskambinti ar, pavyzdžiui, pasikalbėti su namuose esančiais šeimos nariais.

9.jpg

Žaisk su savo augintiniu nuotoliniu būdu

Ar nesate namie, bet norite pažaisti su savo augintiniu? Dabar tai įmanoma! Tiesiog įjunkite programėlę ir paskambinkite savo augintiniui per tiektuvą. Kai jūsų augintinis prieina arčiau, bakstelėkite „Apgaulė“, kad apdovanotumėte jį užkandžiu! Žaiskite su savo augintiniu ir mokykitės su juo triukų – visa tai per atstumą!

10.jpg

Išsaugokite brangiausias akimirkas

Ar tiekimo kamera užfiksavo jūsų augintinį žavinga poza? O gal jo pagalba pavyko įrašyti ką nors juokingo? Neleiskite tokiems ypatingiems vaizdo įrašams kur nors pasiklysti! Įrenginys leidžia įrašyti vaizdo įrašus į microSD atminties kortelę, debesyje, taip pat per NAS. Taip pat galima dalintis įrašais su draugais realiu laiku.

4.jpg

Paprasta naudoti

Nebereikia sudėtingo ir daug laiko reikalaujančio įrenginio nustatymo. Pawbby tiektuvu itin paprasta naudotis. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai prijungti ir suporuoti per WiFi! Ją naudodami „Xiaomi Home“ programėlę jums bus daug lengviau. Su jo pagalba galite, pavyzdžiui, realiu laiku pamatyti fotoaparato peržiūrą ir apdovanoti savo augintinį užkandžiu. Taip pat gausite naudingų pranešimų.

2.jpg

Kruopščiai apgalvotas dizainas

Įrenginio viršuje yra speciali rankenėlė, kuria nesunkiai atidarysite tiektuvą ir papildysite užkandžius. Produktą taip pat labai lengva valyti. Tiesiog nuvalykite jį drėgna šluoste ir tada išdžiovinkite! Be to, platus pagrindas su fiksuotu kabeliu suteikia tiektuvui daugiau stabilumo – nebijokite, kad jis apvirs!

8.jpg
Prekės ženklas Pawbby
Vardas Pawbby Dog Camera & Treat Cam
Modelis MG-PSM001EU
Spalva Balta
Įvestis DC 5V 2A
Vardinė galia 10W
Kamera 1080p HD, 130°, infraraudonųjų spindulių technologija (naktinis matymas)
Dvipusis garsas Taip, įmontuotas garsiakalbis ir mikrofonas
Belaidis ryšys IEEE Wi-Fi (802.11 b/g/n) 2.4GHz
Skanėstų tipas 5-8 mm skersmens sausi užkandžiai
Failų saugykla MicroSD kortelė (mažiausiai 16 GB talpa, maks. 64 GB, 10 ar geresnė klasė)
Matmenys 175 x 92 x 249 mm
Svoris 1,2 kg
Kabelio ilgis 2m
Programa Xiaomi Home
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas