Ausinės TWS QCY T17 (juodos)
Prekės kodas: 029412731162

Ausinės TWS QCY T17 (juodos)

Prekės kodas: 029412731162
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2242
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

QCY T17 belaidės ausinės

Pajuskite laisvę ir krištolo HIFI garso kokybę su QCY T17 ausinėmis! Atraskite turtingas mėgstamų dainų detales ir patirkite jas iš naujo. Itin mažas delsos laikas ir Bluetooth V5.1 lustas pakelia garso atkūrimą į naują lygį. Išmanusis jutiklinis skydelis leidžia lengvai valdyti ausines neišimant telefono iš kišenės, o ergonomiškas dizainas ir lengvas dizainas leidžia joms likti vietoje, kol esate kelyje.

2.jpg

Ypatingai lengvas ir patogus

Ergonomiška forma ir kartu su ausinėmis esančios guminės juostelės leidžia puikiai priglusti prie ausinės, todėl jas galite naudoti valandų valandas be diskomforto. Kiekvienos ausinės sveria tik 4,2 g. Tai toks pat svoris kaip A4 formato popieriaus lapas. Palepinkite save nauja patirtimi ir atraskite T17 galimybes.

3.jpg

Aukščiausia garso kokybė

Su profesionaliu derinimu ir sudėtine diafragma, integruota dinaminė tvarkyklė užtikrina aiškų garsą ir greitą reakciją į trumpalaikį triukšmą, kad garsas būtų aiškus, todėl bet kuriuo metu galite mėgautis mėgstamomis dainomis be iškraipymų.

4.jpg

Visada su tavimi

Ausinėse yra didelės talpos baterija, kuri leidžia mėgautis iki 7,5 val. Kartu su 380 mAh įkrovimo dėklu galite pailginti atkūrimo laiką iki 26 valandų! Galima leisti iki 390 dainų ir 13 filmų. Pasiimkite QCY T17 ausines į tolimiausias keliones ir praleiskite laiką smagiai.

8.jpg

Nepertraukiami skambučiai

Skambinkite iš bet kurios pasaulio vietos naudodami QCY T17 ausines ir mėgaukitės nepertraukiamu ryšiu. ENC technologija blokuoja daugumą foninio triukšmo, kad skambinantysis tiksliai girdėtų tai, ką sakote. Taigi galite mėgautis pokalbiais su mylimais žmonėmis ar draugais net ir pačiose perpildytose vietose.

7.jpg

Inovatyvios technologijos

Dėka naujoviškų technologijų įdiegimo, Bluetooth 5.1 lustas nukels Jus į virtualų pasaulį be ribų, garantuodamas negirdimą atsilikimą, kuris neabejotinai suteiks pranašumą aršiausiems žaidėjams ir stabiliai palaiko ryšį. Pasirinkite, ar naudoti vieną ar dvi ausines, perjungdami režimus ir pritaikydami jas savo poreikiams.

6.jpg

Išmanieji sprendimai

Pasinaudokite QCY T17 ausinių galimybėmis ir vykdykite savo komandas neištraukdami naudojamo įrenginio. Pristabdykite, atnaujinkite ir atsukite takelius, atsiliepkite ir atmeskite skambučius švelniai paliesdami pirštą. Tris kartus spustelėję kairiąją ausinę, galite lengvai prisijungti prie „Siri“, „Alexa“ ir „Xiao Ai“ asistento ir išduoti komandas.

9.jpg

Įtraukta

  • 3 poros guminių juostų S/M/L
  • USB tipo C laidas
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas QCY
Modelis T17
Sertifikuotas modelis BH21Q17A
Susiejimo pavadinimas QCY – T17
Bluetooth versija 5.1
Bluetooth kodekas AAC
Palaikoma iOS / Android
Veikimo diapazonas 10m
Baterijos veikimo laikas 4,5 val. pokalbio telefonu laikas, 7,5 val. grojimo laikas
Bluetooth profilis HFP / A2DP / AVRCP
Akumuliatoriaus talpa (dėklas) 380 mAh
Papildomas maitinimo šaltinis dėklui Leidžia įkrauti abi ausines 2,5 karto
Įkrovimo prievadas C tipas
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas