Sigma 105mm F1.4 DG HSM | Art | Nikon F mount
Prekės kodas: 085126259556

Sigma 105mm F1.4 DG HSM | Art | Nikon F mount

Prekės kodas: 085126259556
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1 44000
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 9 - 11*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Sigma 105mm F1.4 DG HSM | Art

Optinė sistema, užtikrinanti neprilygstamą F1.4 našumą. Idealiai tinka portretams ir astro fotografijoms.

Asferinis objektyvas

Siekiant suderinti išskirtinį plačios diafragmos, vidutinės teleobjektyvos našumą su F1.4 ryškumu esant didžiausiai diafragmai, šiame objektyve yra 17 optinių elementų, suskirstytų į 12 grupių – neįprastai daug elementų, skirtų pagrindiniam objektyvui. Įtraukdama tris FLD stiklo elementus, du SLD stiklo elementus ir vieną asferinį lęšio elementą, optinė sistema sumažina ašinę chromatinę aberaciją ir užtikrina itin didelę skiriamąją gebą bei didelį periferinės šviesos kiekį. Sufokusuota sritis yra itin ryški, o nefokusuota sritis pasižymi nuostabiu „bokeh“ efektu ir itin natūraliomis spalvomis, todėl šis objektyvas yra galingas pasirinkimas fotografuojant portretus. Optinė sistema taip pat sumažina sagitalinės komos blyksnį, todėl šis objektyvas puikiai tinka žvaigždėtam dangui fiksuoti.

Išskirtinis periferinis ryškumas

Veiksmingiausias būdas užtikrinti daug šviesos yra maksimaliai padidinti pirmojo optinės sistemos elemento skersmenį. Didelis 105 mm filtro skersmuo SIGMA 105 mm F1.4 DG HSM | „Art“ suteikia žymiai didesnį periferinės šviesos kiekį nei kiti šios klasės objektyvai. Šis objektyvas, kuris sumažina vinjetes ir sukuria nuostabų „bokeh“ efektą, idealiai tinka portretų fotografijai.

Išskirtinis mažos dispersijos stiklas

Šviesos lūžio laipsnis stiklu priklauso nuo šviesos bangos ilgio. Dėl šio fakto skirtingos šviesos spalvos sufokusuoja šiek tiek skirtinguose taškuose. Rezultatas – chromatinė aberacija – spalvų pakraščiai, kurie ypač pastebimi teleobjektyvuose. Daugumą chromatinės aberacijos galima pašalinti derinant didelio lūžio išgaubtą lęšio elementą su mažo lūžio įgaubtu elementu. Tačiau liekamoji chromatinė aberacija, žinoma kaip „antrinis spektras“, vis tiek gali išlikti. Siekiant sumažinti šį antrinį spektrą, kuris gali būti rimta problema naudojant įprastus lęšius, SIGMA lęšiuose yra iki trijų tipų išskirtinis mažos dispersijos stiklas, užtikrinantis puikų našumą: ELD (ypatingai mažos dispersijos), SLD (speciali žema dispersija) ir FLD (“ F“ maža dispersija). Visų pirma, FLD stiklas pasižymi itin maža sklaida, kartu su dideliu pralaidumu ir anomaliomis fluorito sklaidos savybėmis. Kruopštus šio tipo išskirtinio mažos dispersijos stiklo panaudojimas ir energijos paskirstymo optimizavimas suteikia SIGMA objektyvams puikų vaizdo perteikimą, kurio nesumažina liekamoji chromatinė aberacija.

Sukurta taip, kad sumažintų blyksnius ir dubliavimą

Nuo pat ankstyvo objektyvo projektavimo proceso etapo buvo matuojamas blyksnis ir dubliavimas, kad būtų sukurta optinė konstrukcija, atspari stipriai krintančios šviesos šaltiniams, pvz., foniniam apšvietimui. SIGMA Super Multi-Layer Coating sumažina blyksnius ir dubliavimą, kad padėtų fotografams sukurti ryškius ir didelio kontrasto vaizdus net esant foniniam apšvietimui. Pridedamas objektyvo gaubtas gali būti pritvirtintas, kad būtų užblokuota pašalinė šviesa, kuri gali turėti neigiamos įtakos atvaizdavimui.

Leidžia fotografams dirbti bet kokiu oru

Kaip ir SIGMA sporto linijos objektyvai, 105 mm F1.4 DG HSM | Art turi labai efektyvią dulkėms ir purslams atsparią struktūrą su specialiu sandarikliu prie tvirtinimo jungties, rankinio fokusavimo žiedo, priartinimo žiedo ir dangtelio jungties, todėl fotografai gali dirbti bet kokiomis oro sąlygomis. Be to, priekinė objektyvo dalis yra apsaugota vandeniui ir riebalams atsparia danga, kuri palengvina valymą. Didelės spartos ir didelio tikslumo automatinis fokusavimas padeda fotografams akimirksniu sureaguoti ir gauti tuos ypatingus kadrus.

Naudojimo paprastumo specifikacijos

Vietoj įprasto ABS plastiko, išskirtinis objektyvo gaubtas turi CFRP (anglies pluoštu sustiprintą plastiką), lengvą, bet tvirtą medžiagą, naudojamą orlaivių vidaus ir išorės detalėse bei daugelyje kitų pritaikymų. Nuimamas Arca-Swiss trikojo lizdas yra suderinamas su Arca-Swiss platformomis ir spaustukais, o jo išskirtinis apsauginis dangtelis palengvina objektyvo nešiojimą ir naudojimą fotografuojant rankoje.

Greitas AF su nuolatiniu rankiniu fokusavimu

Visą laiką veikianti rankinio fokusavimo funkcija leidžia perjungti objektyvą į rankinį fokusavimą tiesiog sukant fokusavimo žiedą.

Pastaba: nuolatinio MF veikimas gali skirtis priklausomai nuo tvirtinimo tipo.

Didelis tikslumas, tvirtas žalvarinis bajoneto laikiklis

Žalvarinis laikiklis sujungia didelį tikslumą ir tvirtą konstrukciją. Jo apdoroti paviršiai ir padidintas stiprumas prisideda prie išskirtinio objektyvo patvarumo.

Suapvalinta diafragma

9 ašmenų suapvalinta diafragma sukuria patrauklų suliejimą nesufokusuotose vaizdo srityse.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas