Purškiamas šluota Deerma TB880
Prekės kodas: 027181455289

Purškiamas šluota Deerma TB880

Prekės kodas: 027181455289
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2206
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Deerma 2-in-1 purškiamas šluostė TB880

Šluostė TB880 su purškikliu yra patogus naudoti įrankis, padėsiantis dar geriau pasirūpinti valymu. Jis tinka įvairių tipų grindims valyti, o dėl savo 280ml talpos vandens rezervuaro tinka ir dideliems namams. Lengvas ir paprastas naudoti, jis leidžia kruopščiai išvalyti be didelių pastangų. Skalbyklė pasiekia 110 cm ir dėl galimybės naudoti TB880 su dezinfekavimo priemonėmis galite pasirūpinti savo ir savo artimųjų sveikata.

6.jpg

Puikiai apgalvotas dizainas – efektyvus valymas ir laiko taupymas

Šluota yra 37,5 cm pločio, o tai reiškia, kad galite kruopščiai nuvalyti paviršius visame namuose, negaišdami per daug laiko. Jo 3 sluoksnių konstrukcija padarys jūsų grindis švarias. Anglies sluoksnis efektyviai pašalina dulkes, pluošto sluoksnis pašalina nešvarumus ir apsaugo nuo dryžių susidarymo, o lipnus sluoksnis užtikrina, kad šluostės padas būtų patikimai pritvirtintas prie įrenginio.

11.jpg

Efektyvus ir saugus įvairių tipų grindų valymas

Deerma TB880 tinka įvairių tipų paviršiams valyti. Su šiuo praktišku prietaisu kruopščiai nuplausite plokštes, marmurą, plyteles ir kt. Greitai pašalinkite dulkes, dėmes ir kitus nešvarumus, nerizikuodami sugadinti grindis!

8.jpg

Praktiška ilgo veikimo plovimo mašina

Skalbimo funkcija leidžia dar geriau pasirūpinti puikia grindų būkle. Šiek tiek sudrėkintą paviršių daug lengviau valyti. Taip pat sumažėja pelėsio atsiradimo rizika. Tiesiog paspauskite rankenėlę – įmontuotas purškimo siurblys paleidžia vandens rūką vos per 0,1 sekundės. Ilgas skalbimo mašinos pasiekiamumas užtikrina didesnį valymo efektyvumą ir leidžia efektyviai atsikratyti net labiausiai užsispyrusių dėmių.

5.jpg

Tinka mažiems ir dideliems butams

Gaminyje yra 280 ml vandens bakas. Kai ji pilnai pripildyta, poveržlę galite naudoti iki 250 kartų, bendram grindų plotui iki 100m2. Todėl Deerma TB880 tinka ne tik mažiems, bet ir didesniems namams.

9.jpg

Saugokite save ir savo šeimą

Atsikratykite bakterijų ir virusų. Į vandens baką TB880 galite įpilti dezinfekavimo priemonės, kad galėtumėte tuo pačiu metu valyti ir sterilizuoti grindis. Tai puikus būdas pašalinti kenksmingas medžiagas ir sukurti ne tik švarią, bet ir saugią aplinką savo namuose.

1.jpg

Stilingas, praktiškas, patvarus

Prietaisas atkreipia dėmesį savo elegantišku minimalistiniu dizainu, todėl jis puikiai tinka bet kokiems namams. Tačiau šluota ne tik stilinga, bet ir praktiška. Šluostės galvutės storis vos 10 mm, todėl galėsite valyti net po baldais. Nerūdijančio plieno strypas yra itin patvarus ir atsparus pažeidimams – todėl TB880 jums puikiai tarnaus ilgus metus. Be to, yra funkcija pasukti šluotą 360 laipsnių kampu, kad būtų pašalintos dėmės po sofomis, kėdėmis ir kt.

7.jpg

Dėžutėje

  • Visa mašina
  • Mop
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Deerma
Vardas Purškiamas šluostė
Modelis DEM-TB880
Vandens bako talpa 280ml
Matmenys 375x152x1246mm
Medžiaga ABS, PET, nerūdijantis plienas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas