Plaukų džiovintuvas su jonizacija ZHIBAI HL510 (tamsiai mėlynas)
Prekės kodas: 034353157178

Plaukų džiovintuvas su jonizacija ZHIBAI HL510 (tamsiai mėlynas)

Prekės kodas: 034353157178
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4974
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*


ZHIBAI prekės ženklas yra Xiaomi ekosistemos dalis

ZHIBAI HL510 jonizuojantis plaukų džiovintuvas

Mėgaukitės greitu plaukų džiovinimu nerizikuodami sugadinti plaukus. Džiovintuvas ZHIBAI HL510 stabiliai palaiko temperatūrą, o jos galia siekia 1800W. Tai leidžia pasirinkti iš 3 temperatūros nustatymų ir 2 pūtimo greičių. Taip pat naudojama jonizacijos technologija, skirta apsaugoti plaukus nuo išsausėjimo ir padaryti juos glotnius. Jame taip pat yra magnetinis koncentratorius.

Atsisveikink su slenkančiais plaukais

Ar jūsų plaukai sausi ir trapūs? Ar jis tampa statiškas ir garbanotas ir yra nemenkas iššūkis stiliui? Su ZHIBAI HL510 išspręsite panašias problemas! Prietaisas siūlo jonizacijos technologiją, kuri apsaugo plaukus nuo išsausėjimo, drėkina, suteikia blizgesio ir uždaro odeles. Problemos dėl garbanojimo ir statiškumo liks tik nemaloniu prisiminimu! Dabar galite lengvai susikurti savo svajonių šukuoseną.

Įspūdinga galia

Negaiškite laiko ilgam ir varginančiam plaukų džiovinimui! ZHIBAI HL510 plaukų džiovintuvas išsiskiria iki 1800 W galia, o tai reiškia įspūdingą jo veikimą. Dėl to net ilgi ir stori plaukai išdžius vos per kelias minutes! Prietaisas taip pat stabiliai palaiko temperatūrą – jums negresia nusideginti. Be to, džiovintuvas turi specialų dangtelį – nesijaudinkite, kad į jį įsivels jūsų plaukai.

Daug galimybių

Pritaikykite džiovintuvą pagal savo poreikius. HL510 siūlo 3 karščio nustatymus – karštą, kad greitai išdžiūtų, šaltą, kad būtų lengva formuoti, ir pakaitomis karštą ir šaltą, kad išvengtumėte išsausėjimo ir jūsų plaukai būtų drėkinami ir žvilgantys. Taigi galite lengvai susikurti nuostabią šukuoseną! Taip pat yra 2 oro srauto lygiai – stiprus ir silpnesnis. Dėl viso to džiovintuvas puikiai tinka įvairių tipų plaukams.

Patogus vartotojui

Džiovintuvą itin paprasta naudoti ir patogu naudoti. Patogų nustatymų keitimą įgalina specialūs mygtukai, o įmontuotas indikatorius leis greitai patikrinti šiuo metu pasirinktą režimą. Prietaisas puikiai telpa rankoje ir yra itin lengvas. Jis taip pat išsiskiria palyginti nedideliu dydžiu – nesunkiai įsidėsite į lagaminą ir pasiimti su savimi į atostogas.

Įtrauktas koncentratorius

Komplekte taip pat yra besisukantis koncentratorius, kuriuo galėsite sufokusuoti šiltą orą į pasirinktą plaukų sruogą. Taip juos dar greičiau išdžius, o formuoti ir tiesinti dar lengviau. Magnetiniai elementai leidžia lengvai pritvirtinti prie džiovyklės. Dėl daugybės galimybių HL510 puikiai tinka įvairiems tikslams – namuose, baseine ir kirpykloje.

Dėžutėje

  • Plaukų džiovintuvas
  • Koncentratorius
  • Naudotojo vadovas

Prekės ženklas ZHIBAI
Modelis HL510
Vardas Plaukų džiovintuvas su jonizacija
Įtampa 120V / 230V
Oro greitis 2
Temperatūra 3
Išsiskyrusių jonų kiekis ≥2 mln. / cm³
Sukimosi greitis 20000 aps./min
Dažnis 50/60Hz
Power 1800W
Matmenys 128x78x220mm

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas