Plaukų džiovintuvas su jonizacija ZHIBAI HL321 (juodas)
Prekės kodas: 9-034355

Plaukų džiovintuvas su jonizacija ZHIBAI HL321 (juodas)

Prekės kodas: 9-034355
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3697
42,50 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ZHIBAI prekės ženklas yra Xiaomi ekosistemos dalis

ZHIBAI HL321 jonizuojantis plaukų džiovintuvas (juodas)

Nuo šiol plaukus išdžiovinsite akimirksniu, nerizikuodami sugadinti! Džiovintuvas užtikrina pastovią temperatūrą ir apsaugą nuo perkaitimo. ZHIBAI HL321 veikia su 1800 vatų galia ir yra stebėtinai tylus (60 db). Puikiai tiks bet kokio tipo plaukams. Jis leidžia pasirinkti iš 2 temperatūros nustatymų ir 2 oro greičių. Jis netgi generuoja neigiamus jonus, kad galėtumėte atsisveikinti su statinių ir slenkančių plaukų problema. Komplekte yra du keičiami purkštukai.

Atsisveikink su slenkančiais plaukais

Atsisveikinkite su elektrifikuojančiais ir slenkančiais plaukais! Su ZHIBAI HL321 plaukų džiovintuvu šios problemos atsikratysite kartą ir visiems laikams! Prietaisas naudoja išmaniąją jonizacijos technologiją, gamina neigiamus jonus, dėl kurių plaukai tampa purūs ir švelnūs. Be to, sumažina galiukų skilinėjimą ir statinę elektrą, apsaugodama plaukus nuo slinkimo. Sukurkite savo svajonių šukuoseną su jonizuojančiu plaukų džiovintuvu ZHIBAI!

Didelė darbinė galia

Jums nebereikia gaišti laiko ilgam ir varginančiam plaukų džiovinimui! ZHIBAI HL321 veikia su 1800 vatų galia, todėl plaukus išdžiovinsite vos per kelias minutes. Ir tai dar ne viskas! Įrenginys veikia itin tyliai – jo garsumo lygis neviršija 60 db, todėl triukšmas nepažadins net mažesnių namų narių.

Saugumas ir naudojimo patogumas

Protingos technologijos, naudojamos HL321, leidžia džiovintuvui palaikyti pastovią temperatūrą. Taigi jums nereikės jaudintis dėl nepageidaujamų nudegimų. Prietaisas puikiai veiks jūsų namuose, keliaujant, taip pat grožio salone. Jis yra visiškai saugus vaikams ir nėščioms moterims. Siūlomos dvi oro srauto parinktys – šilto oro srautas, skirtas akimirksniui išdžiovinti plaukus, ir vėsus oro srautas, naudingas formuojant. Taip pat galite pasirinkti pūtimo galią – įranga siūlo stiprų ir silpnesnį srautą.

Pasiimk su savimi į kelionę

Neatsisakykite greito ir saugaus plaukų džiovinimo ir formavimo, kai būsite išvykę. HL321 yra patogus ir pakankamai mažas, kad sėkmingai tilptų į jūsų lagaminą ar kelioninį krepšį. Be to, rinkinyje yra du keičiami antgaliai – koncentratorius ir difuzorius. Plokščias antgalis puikiai tinka tiesiems plaukams, kad jie būtų dar lygesni, o difuzorius garbanotiems ir garbanotiems plaukams išryškintų natūralias garbanas.

Apima:

  • Džiovintuvas
  • Koncentratorius
  • Difuzorius
  • Naudotojo vadovas

Prekės ženklo pavadinimas ZHIBAI
Modelis HL321
Vardas Džiovintuvas su jonizacija
Įtampa 230 V
Oro greitis 2
Temperatūra 2
Išsiskyrusių jonų kiekis ≥2 mln. / cm³
Dažnis 50 Hz / 60 Hz
Maitinimas 1800 W
Greitis 20000 aps./min
Matmenys 123 x 210 x 75,5 mm
Spalva Juoda

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas