Smart Odor Eliminator Petoneer
Prekės kodas: 023125949644

Smart Odor Eliminator Petoneer

Prekės kodas: 023125949644
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2633
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Smart Odor Eliminator

Užtikrinkite švaresnį, gaivesnį, sveikesnį orą su malonesniais kvapais su Petoneer Smart Odor Eliminator. Įrengtas išmanusis IR jutiklis – jis akimirksniu žino, kada veikti. Įkrovimas per mikro USB neužima daug laiko ir yra labai patogus. Darbas 2 režimais leidžia lengvai pritaikyti įrenginį pagal savo poreikius. Oro gaiviklio veikimo laukas yra 360° – todėl galite būti tikri, kad jis puikiai išvalys orą visoje patalpoje. Atsikratykite bakterijų ir pamirškite nemalonų kvapą Petoneer dėka!

2.jpg

Modernūs sprendimai

Atraskite ozono galimybes. Aktyvaus deguonies skilimo procesas neutralizuoja ir skaido kvapų molekules, stabdo bakterijų dauginimąsi ir palaiko švarų bei gaivų orą. Taigi galite atsisveikinti su tradiciniais filtrais, kurie užuot panaikinę kvapus, juos tik užmaskuoja. Ozonas leidžia išlaikyti geresnę oro kokybę namuose ilgesnį laiką. Nemalonūs kvapai, sklindantys iš jūsų katės kraiko dėžės, liks tik nemaloniu prisiminimu.

4.jpg

2 veikimo režimai - novatoriškas vėdinimas

Įrenginys gali veikti 2 režimais – išsirinkite sau tinkantį. Pirmasis režimas apima laikmatį ir leidžia tam tikrais intervalais išleisti ozoną. Antrasis režimas pagrįstas infraraudonųjų spindulių jutikliu. Specialiam jutikliui aptikus judėjimą, ozonas išsiskiria po 1 minutės. Be to, speciali kanistro konstrukcija leidžia greitai išleisti aktyviąsias deguonies molekules su oro srautu. Už tai atsakinga 3 krypčių ventiliacija. Dėl šios priežasties buvo galima žymiai padidinti įrenginio veikimo diapazoną.

1.jpg

Išmanusis jutiklis

Įrenginys aprūpintas išmaniuoju IR jutikliu, kuris leidžia oro gaivikliui veikti automatiškai, kai tik jo reikia. Jis registruoja, kai jūsų augintinis naudojasi kraiko dėžute. Taigi, gaivinimo procesas gali prasidėti vos katei pasirūpinus savo poreikiais ir išėjus. Taip užtikrinama, kad blogas kvapas bus pašalintas net nespėjus jo užuosti.

6.jpg

Galinga baterija

Kvapų šalintuvas aprūpintas kokybiška 2200 mAh talpos ličio baterija. Dėl šio vieno įkrovimo galite dirbti su įrenginiu iki keturių dienų. Pamirškite susivėlusius laidus, už kuriuos lengva užkliūti. Taip pat nereikia priklausyti nuo to, ar yra lizdas, kad galėtumėte įdėti įrenginį. Belaidis veikimas suteikia laisvę, apie kurią svajojate.

5.jpg

Lengvas montavimas

Įrenginys yra itin kompaktiškas, todėl galite jį įdėti beveik bet kur, kur tik norite – net ir katės kraiko dėžėje. Dėl magnetinio, lipniojo tvirtinimo jo montavimas itin paprastas ir intuityvus. Tiesiog nuimkite apsauginį lipduką ir priklijuokite išmanųjį kvapų šalintuvą norimoje vietoje.

8.png

Įtraukta

  • Petoner Smart Odor Eliminator
  • USB Cable_Metal_1 lipdukas
  • 0 14_
    Prekės ženklas Petoneer
    Modelis99,6 mm x 51,7 mm x 41,5 mm
    Svoris 153 g
    Maitinimas 20_Ličio _10 m21h baterija_1021 _Darbo laikas 4 dienos
    Sąsaja Micro USB
    Maitinimo įvestis DC 5V
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas