Termoreguliuojanti išmanioji lova Petoneer Cozy Sofa
Prekės kodas: 035194387994

Termoreguliuojanti išmanioji lova Petoneer Cozy Sofa

Prekės kodas: 035194387994
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
9700
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Išmani lova su termoreguliacija Petoneer Cozy Sofa

Pasirūpinkite, kad jūsų augintinis būtų patogus. Lova turi termoreguliacijos funkciją, todėl galite įjungti šildymą arba vėsinimą. Tylus įrenginio veikimas neerzins jūsų augintinio, o dėl kruopščiai apgalvoto dizaino galite būti tikri, kad jūsų pūkuotam draugui bus patogu. Be to, įrenginį galite valdyti naudodami programėlę. Be to, gaminys tinka augintiniams, sveriantiems iki 15 kg.

2.jpg

Termoreguliavimo funkcija

Jauki sofa buvo sukurta atsižvelgiant į kates ir jų patogumą. Vasarą karštas oras jiems gali būti nemalonus, o kai lauke nukrenta temperatūra – atšąla. Būtent todėl lovoje yra įrengta termoreguliacijos funkcija, kad jos temperatūra visada būtų optimali ir pritaikyta prie aplinkos sąlygų. Aukštos kokybės medžiagų naudojimas užtikrina gerą šilumos laidumą, o integruotas jutiklis stebi temperatūrą realiu laiku. Be to, galite reguliuoti temperatūrą 9°C (šildymas) arba 12°C (vėsinimas).

4.jpg

Valdymas iš programos

Atsisiųskite programėlę, kad galėtumėte naudotis praktinėmis funkcijomis ir patogiai valdyti savo lovą. Galite naudoti automatinio temperatūros reguliavimo parinktį arba nustatyti ją rankiniu būdu nuo 20 iki 38°C. Be to, galima nustatyti laikmatį, kuris leis prietaisą priderinti prie augintinio įpročių – lova išsijungs, kai katė pabus, ir įsijungs, kai jis eina miegoti.

5.jpg

Belaidis ryšys

Daugiau patogumo įrenginyje naudojamas belaidis ryšys, todėl galite jį valdyti neatsikeldami nuo sofos. „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ modulis suteikia patogią sąranką ir leidžia greičiau susieti „Bluetooth“, kad būtų galima perkelti „Wi-Fi“ kredencialus.

1.jpg

Tylus veikimas, mažas energijos suvartojimas

Jūs neturite jaudintis dėl garsaus įrenginio veikimo, kuris erzins jūsų augintinį. Speciali ortakių konstrukcija veikia lygiagrečiai su turboventiliatoriumi, todėl PN-110031-01 veikia esant ≤33 dB. Be to, prietaisas per 4 dienas sunaudoja tik 1 kWh. Taigi jums nereikės jaudintis dėl didelių sąskaitų už elektrą.

6.jpg

Rafinuotas visais atžvilgiais

Šuns guolis sukurtas taip, kad jūsų augintiniui būtų patogu. Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, taip pat korpuso oksidacija garantuoja ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams, o minimalistinis dizainas puikiai atrodys moderniame interjere. Be to, LED indikatorius pateiks jums svarbiausią informaciją apie įrenginio veikimą, kad galėtumėte nuolat atnaujinti.

7.jpg

Įtraukta

  • lair
  • USB-C laidas (1,2 m)
  • maitinimas 5V / 3A
  • medinė koja x4
  • naudotojo vadovas
Prekės ženklas Petoneer
Modelis PN-110031-01
Medžiaga PP
Prisijungimas Wi-Fi (2,4 GHz)
Svoris apytiksliai 3,1 kg
Matmenys 434 x 431 x 296 mm
Maitinimas DC 5V / 3A
Tinka katės, sveriančios iki 15 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas