Oro gruzdintuvė Deerma KZ100 1000W
Prekės kodas: 032262877954

Oro gruzdintuvė Deerma KZ100 1000W

Prekės kodas: 032262877954
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6700
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Air Fryer Deerma KZ100

Naudodami Deerma gruzdintuvą galite paruošti skanų ir sveiką maistą nenaudodami daug riebalų. Dėl KZ100 maistas bus virškinamas ir nekaloringas. Be to, naudojant pažangias technologijas, paruoštas maistas tampa sultingas ir minkštas viduje, o išorėje – traškus. Be to, dėl 1000 W galios patiekalo gaminimas užtrunka mažiau laiko, o 3 litrų talpos skyrius leidžia paruošti patiekalą 2-4 žmonėms.

1.jpg

Lengvai paruošiamas maistas

Žuvis, bulvytės, pyragas – šiuos kitus patiekalus galite paruošti su KZ100. Deerma prietaisas leidžia ne tik kepti, bet ir kepti. Taip pat galite naudoti galimus režimus ir reguliuoti temperatūrą bei laiką. Su KZ100 gaminimas tampa lengvas ir smagus!

7.jpg

Skanu ir sveika

Neriebi keptuvė Deerma leis jums paruošti skanius patiekalus. Jame yra temperatūros jutiklis, leidžiantis išlaikyti aukštą lygį. Be to, prietaisas greitai įkaista, todėl gaminimas vyksta greitai, o paruošta mėsa iš išorės yra sultinga ir traški.

6.jpg

Efektyvus veikimas

Kitas Deerma neriebios gruzdintuvės privalumas yra dvigubas turboventiliatorius. Jo pagalba karštas oras paskirstomas visomis kryptimis, maistas šildomas tolygiai. Taip lengva paruošti skanius patiekalus.

4.jpg

Jutiklinis ekranas

Grynintuvas turi jutiklinį ekraną, per kurį pasieksite svarbiausias funkcijas ir nustatymus. Galite lengvai nustatyti laiką ir temperatūrą arba veikimo režimus. Tokiu būdu galėsite patogiai paruošti picą, pyragą, bulvytes, žuvį ar mėsą.

2.jpg

Visai šeimai

Su KZ100 galite paruošti valgį visai šeimai. Kameros talpa yra 3l, tai reiškia apie 2-4 porcijas. Su juo galite iškepti net visą vištieną, o speciali padėklo danga neleidžia prie jo prilipti maistui. Jūs taip pat neturite jaudintis dėl nudegimo. Keptuvės korpusas puikiai izoliuoja šilumą ir apsaugo nuo šilumos nuostolių.

5.jpg

Valdykite įrenginio veikimą

Naudodami KZ100 galite bet kada patikrinti ruošiamo patiekalo būseną. Be to, gruzdintuvė prisimena paskutinius nustatymus, todėl jums nereikės jų įvesti iš naujo. Prietaisas automatiškai nustos veikti, jei atidarysite maisto krepšelį, ir vėl pradės veikti, kai jį įdėsite atgal. Be to, speciali rankena yra atsakinga už patogų KZ100 valdymą ir neįkaista.

3.jpg

Įtraukta

  • be riebalų gruzdintuvė
  • krepšelio padėklas
  • naudotojo vadovas
Prekės ženklas Deerma
Modelis DEM-KZ100
Vardinė įtampa 220-240 V ~
Vardinis dažnis 50-60 Hz
Vardinė galia 1000 W
Talpa 3 l
Svoris 3,4 kg
Matmenys 305 x 240 x 295 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas