Orico USB 3.0–RJ45 tinklo adapteris (juodas)
Prekės kodas: 027623947358

Orico USB 3.0–RJ45 tinklo adapteris (juodas)

Prekės kodas: 027623947358
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1722
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

USB 3.0 į RJ45 tinklo adapteris Orico UTK-U3-BK-BP

Naudokitės didelės spartos internetu bet kur, kur norite. Orico USB 3.0–RJ45 tinklo adapteris palaiko perdavimo greitį iki 1000 Mbps ir užtikrina stabilų ryšį. Lengvas ir kompaktiškas, visada galite turėti po ranka. Prietaisas taip pat išsiskiria plačiu suderinamumu. Galite sėkmingai naudoti jį net žiūrėti filmus ir žaisti žaidimus. Adapteris taip pat aprūpintas praktišku LED indikatoriumi.

9.jpg

Gaukite patogią prieigą prie didelės spartos interneto

Sudie ryšio problemos. Adapteris palaiko 10M-1000Mbps spartą ir turi atgalinį suderinamumą. Naudodamiesi juo galite mėgautis greita ir stabilia perdavimu. Naudotis internetu dar niekada nebuvo taip patogiau!

3.jpg

Žiūrėkite filmus, žaiskite žaidimus, mokykitės ir dirbkite

Patikimas adapterio veikimas reiškia, kad jį sėkmingai naudojate daugelyje skirtingų programų. Jis puikiai tiks ne tik darbui ar studijoms, bet ir, pavyzdžiui, žiūrint filmus, užtikrins greitą puikios kokybės vaizdų įkėlimą ir sklandų atkūrimą. Taip pat galite žaisti žaidimus naudodami „Nintendo Switch“ televizoriaus režimu, nesijaudindami dėl delsos. (Pastaba: jungiklis palaiko tik gigabito tinklo korteles).

4.jpg

Pamirškite suderinamumo problemas

Gaminys turi universalų suderinamumą. Galite lengvai prijungti jį prie daugumos įrenginių su USB-A prievadais. Adapteris puikiai veikia su nešiojamaisiais kompiuteriais ir kompiuteriais iš tokių gamintojų kaip Apple, Lenovo ir ASUS. Jis suderinamas su „Windows“, „Mac OS“ ir „Linux“, o „Plug&Play“ sistemos dėka nereikalauja papildomų tvarkyklių diegimo – todėl jos veikimas yra pasakiškai paprastas.

2.jpg

Visada galite turėti po ranka

Naudodami nešiojamąjį adapterį galite užtikrinti, kad turėsite didelės spartos interneto prieigą beveik bet kada ir bet kur. Prietaisas lengvas ir kompaktiškas – jo matmenys tik 16x71,6x27mm. Integruotas dizainas su 7,5 cm ilgio kabeliu leidžia lengvai saugiai transportuoti. Tiesiog įdėkite adapterį į rankinę ar kuprinę ir pasiimkite jį kur tik reikia!

6.jpg
Prekės ženklas Orico
Modelis UTK-U3-BK-BP
Medžiaga ABS
Spalva Juoda
Išvestis RJ45
Įvestis USB 3.0 tipas A
Įvertinimas Iki 1 Gbps
Matmenys 16x71,6x27mm
Maitinimo šaltinis USB tiesioginis tiekimas
Datos kabelis 7,5 cm integruotas duomenų kabelis
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas