Olympus LH-48 Lens Hood (Black)
Prekės kodas: 4545350047399

Olympus LH-48 Lens Hood (Black)

Prekės kodas: 4545350047399
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
12300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 9 - 11*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Olympus LH-48 Lens Hood (Black)

Olympus LH-48 objektyvo gaubtas skirtas naudoti su M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 objektyvu. Jis skirtas apsaugoti nuo pašalinės šviesos patekimo į objektyvą, ypač tais atvejais, kai yra foninis apšvietimas. Šis objektyvo gaubtas yra kvadrato formos ir pagamintas iš metalo, puikiai papildantis aukščiausios klasės 12 mm objektyvo dizainą ir medžiagas. Prisukamas objektyvo gaubto mechanizmas leidžia jį saugiai pritvirtinti prie objektyvo įvairiose padėtyse, suteikiant lankstumo transportuojant.

Pagrindinės „Olympus LH-48“ objektyvo gaubto (juodo), skirto M.ZUIKO 12 mm f2.0 objektyvui, savybės:

Apsauga nuo foninio apšvietimo: objektyvo gaubtas padeda apsaugoti nuo nepageidaujamos šviesos patekimo į objektyvą, ypač tais atvejais, kai objektas yra apšviestas iš fono. Tai padeda sumažinti objektyvo blyksnius ir dubliavimą, o tai prisideda prie geresnės vaizdo kokybės.

Specialiai sukurtas: LH-48 objektyvo gaubtas sukurtas specialiai naudoti su M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 objektyvu. Tai užtikrina tikslų prigludimą ir optimalų veikimą.

Aukštos kokybės konstrukcija: pagamintas iš metalo, objektyvo gaubtas sukurtas taip, kad atitiktų aukščiausios kokybės 12 mm objektyvo dizainą ir medžiagas, išlaikant nuoseklią ir rafinuotą išvaizdą.

Saugus tvirtinimas: objektyvo gaubto varžtinis mechanizmas leidžia jį tvirtai pritvirtinti prie objektyvo bet kurioje pageidaujamoje padėtyje. Ši funkcija padidina lankstumą ir patogumą, ypač transportuojant.

Apskritai Olympus LH-48 objektyvo gaubtas yra vertingas M.ZUIKO DIGITAL ED 12 mm 1:2.0 objektyvo priedas, suteikiantis tiek funkcinės naudos šviesos valdymo, tiek estetinio suderinamumo su objektyvo dizainu požiūriu. Tai puikiai sukurtas priedas, galintis prisidėti prie bendros vaizdo kokybės ir fotografavimo patirties naudojant 12 mm objektyvą įvairiomis apšvietimo sąlygomis.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas