Mobilusis objektyvas APEXEL APL-HB100MM 100mm makro (juodas)
Prekės kodas: 9-059768
Mobilusis objektyvas APEXEL APL-HB100MM 100mm makro (juodas)

Mobilusis objektyvas APEXEL APL-HB100MM 100mm makro (juodas)

Prekės kodas: 9-059768
Mobilusis objektyvas APEXEL APL-HB100MM 100mm makro (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2623
34,51 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

APEXEL APL-HB100MM 100 mm makro objektyvas (juodas)

APEXEL APL-HB100MM yra juodas, 100 mm makro objektyvas, pritvirtintas prie patogaus telefono segtuko, atveriantis visiškai naują pasaulį fotografija tau. Su juo galite išskirtiniu tikslumu užfiksuoti smulkiausias detales ir viską aukščiausios kokybės.

Išskirtinė vaizdo kokybė

Pažangus 99 % šviesai pralaidus stiklas kartu su tvirtu aliuminio lydiniu užtikrina puikią vaizdo kokybę, nepaisant apšvietimo sąlygų. Dėl tikslaus APL-HB100MM objektyvo veikimo kiekviena nuotrauka tampa šedevru, o detalės tampa matomos precedento neturinčiu būdu.

Nešiojamumas ir paprastas naudojimas

Galimybė pritvirtinti prie telefono segtuko, šis objektyvas tampa neįtikėtinai praktišku įrankiu fotografuojant keliaujant. Pritvirtinkite jį prie išmaniojo telefono ir mėgaukitės profesionaliomis fotografavimo galimybėmis, kad ir kur būtumėte. Dėl ergonomiško dizaino jis yra intuityvus ir malonus kiekvienam vartotojui, nepaisant patirties lygio.

100 mm židinio nuotolis

Naudodami šio objektyvo 100 mm židinio nuotolį, galite pasiekti neįtikėtinai ryškių ir detalių nuotraukų net iš atstumų, kurių negalėtų pasiekti standartinis telefono objektyvas. Puikiai tinka fotografuoti įvairius objektus – nuo ​​gamtos iki kasdienių daiktų, todėl jų detales galite užfiksuoti neįtikėtinai tikroviškai ir įspūdingai.

Patvarumas ir tvirtumas

Prekės ženklo „Apexel“ gaminys yra ne tik puikios vaizdo kokybės, bet ir patvarumo bei tvirtumo garantija. Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, šis objektyvas tarnaus jums ilgus metus, neprarasdamas jokių išskirtinių fotografavimo galimybių. Tai investicija, kuri tikrai atsipirks tiek mėgėjams, tiek profesionalams mobiliosios fotografijos srityje.

Prekės ženklas Apexel
Modelis APL-HB100MM
Spalva Juoda
Židinio nuotolis 100 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas