Mobilusis objektyvas APEXEL APL-HB100CPL100mm makro su CPL (juodas)
Prekės kodas: 9-059770
Mobilusis objektyvas APEXEL APL-HB100CPL100mm makro su CPL (juodas)

Mobilusis objektyvas APEXEL APL-HB100CPL100mm makro su CPL (juodas)

Prekės kodas: 9-059770
Mobilusis objektyvas APEXEL APL-HB100CPL100mm makro su CPL (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3793
53,43 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

APEXEL APL-HB100CPL 100 mm makro CPL telefono objektyvas (juodas)

Šiandieniniame pasaulyje, kuriame mobilioji fotografija pasiekia naujas populiarumo aukštumas, APEXEL APL-HB100CPL 100 mm makro CPL telefono objektyvas (juodas) ) yra puikus įrankis bet kuriam fotografijos entuziastui. Šis lengvas objektyvas, sukurtas užtikrinti švelnų ir natūralų suliejimo efektą makrofotografuojant, yra suderinamas su daugybe telefonų, todėl yra neįtikėtinai universalus. Su integruotu CPL filtru, kuris sumažina nepageidaujamus atspindžius ir padidina kontrastą bei spalvų sodrumą, vartotojai gali mėgautis aiškesnėmis ir ryškesnėmis nuotraukomis nereikalaujant papildomų programų. Į rinkinį įeina viskas, ko reikia norint nedelsiant pradėti fotografuoti, įskaitant dėklą saugiam laikymui ir transportavimui.

Suderinamumas su keliais telefonų modeliais

Vienas didžiausių APEXEL APL-HB100CPL objektyvo privalumų yra jo universalumas. Dėl reguliuojamo dizaino objektyvą galima puikiai pritaikyti prie įvairiausių telefonų modelių, kurių plotis svyruoja nuo 6,6 iki 9,6 cm. Šis lankstumas reiškia, kad nesvarbu, kokio prekės ženklo telefoną turite, galėsite mėgautis profesionalios kokybės makro nuotraukomis be brangių fotoaparatų.

CPL Filtras

CPL (poliarizuojantis) filtras yra pagrindinė APEXEL objektyvo savybė, išskirianti jį iš kitų rinkoje esančių gaminių. Sumažindamas atspindžius nuo nemetalinių paviršių, šis filtras žymiai pagerina nuotraukų kontrastą ir spalvų sodrumą. Efektas ypač pastebimas fotografuojant scenas su daug vandens ar stiklo, taip pat su dangumi, kuris tampa gilesnis ir labiau prisotintas mėlynos spalvos.

Lengva konstrukcija

Lengva APEXEL APL-HB100CPL objektyvo konstrukcija yra būtina fotografams, kurie vertina mobilumą ir patogumą. Tai leidžia daryti ilgas fotosesijas nepavargstant rankų, o objektyvą lengva pasiimti į bet kurią kelionę. Nepaisant savo lengvumo, objektyvas nekenkia ilgaamžiškumui ir konstrukcijos kokybei, siūlydamas geriausius iš abiejų pasaulių.

Tiesioginis naudojimas be papildomų programų

Apie APEXEL objektyvą iš kitų telefono fotografavimo priedų išskiria galimybė jį naudoti neįdiegiant jokių papildomų programų. Tai didžiulis privalumas, ypač tais atvejais, kai norisi greitai užfiksuoti akimirką be techninių kliūčių. Ši funkcija pabrėžia naudojimo paprastumą ir patogumą, kuris yra labai svarbus daugeliui vartotojų.

Komplekto turinys

Objektyvas

Tvirtinimo rėmas

Instrukcijų vadovas

Dėklas

Audinys

Tvirtinimo rinkinys

Stiklo dėklas

Prekės ženklas Apexel
Modelis APL-HB100CPL
Židinio nuotolis 100 mm
Spalva Juoda
Suderinamas telefono plotis 6,6–9,6 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas