Mobilus objektyvas APEXEL APL-0.45XWM 0.45x plataus kampo + 12.5x makro objektyvas (juodas)
Prekės kodas: 9-059771
Mobilus objektyvas APEXEL APL-0.45XWM 0.45x plataus kampo + 12.5x makro objektyvas (juodas)

Mobilus objektyvas APEXEL APL-0.45XWM 0.45x plataus kampo + 12.5x makro objektyvas (juodas)

Prekės kodas: 9-059771
Mobilus objektyvas APEXEL APL-0.45XWM 0.45x plataus kampo + 12.5x makro objektyvas (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1830
26,53 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Telefono objektyvas APL-0.45XWM 0.45x platus kampas + 12.5x makroobjektyvas

Atraskite naują mobiliosios fotografijos kokybę naudodami Apexel APL-0.45XWM objektyvų rinkinį. Šis naujoviškas gaminys sujungia pažangias technologijas ir naudotojo patogumą, leidžiantį nepaprastai lengvai fotografuoti tiek plataus kampo kraštovaizdžio kadrus, tiek detalius makro stambius planus. Rinkinyje rasite ne tik du specializuotus objektyvus, bet ir praktiškus priedus, tokius kaip maišelis, segtukas, valymo šluostė ir instrukcijas, todėl kiekviena nuotrauka taps meno kūriniu. Mėgaukitės išskirtine vaizdo kokybe ir lengvai tyrinėkite mobiliosios fotografijos pasaulį, nepaisant aplinkybių.

Plataus kampo objektyvas APL-0,45XWM

APL-0.45XWM rinkinio esmė – plataus kampo objektyvas, leidžiantis fiksuoti vaizdus iš įspūdingai platesnės perspektyvos. Šis objektyvas, puikiai tinkantis fotografuoti peizažus, architektūrą ar žmonių grupes, atveria naujas kūrybinės raiškos galimybes. Dėl lengvo montavimo ant segtuko galite greitai pritvirtinti objektyvą prie telefono, neatsižvelgiant į modelį. Dėl juodos spalvos ir elegantiško dizaino objektyvas puikiai susilieja su bet kokiu įrenginiu ir suteikia profesionalumo.

Makro objektyvas – išsamiai

Kita vertus, 12,5x makro objektyvas yra įrankis, leidžiantis atrasti mikro pasaulį su vaikišku džiaugsmu. Tai suteikia galimybę užfiksuoti smulkiausias objektų detales, o tai yra neįkainojama fotografuojant gamtą, maistą ar smulkius dekoratyvinius elementus. Mobiliosios makrofotografijos galimybių išplėtimas atveria duris į naujus, žavius ​​pasaulius, kurie laukia, kol bus atrasti. Naudoti objektyvą vaikiškai paprasta, todėl profesionaliais rezultatais gali mėgautis net pradedantieji fotografai.

Patogumas ir universalumas

Apexel APL-0.45XWM objektyvų rinkinys išsiskiria ne tik pažangiomis fotografavimo galimybėmis, bet ir išskirtiniu naudotojo patogumu. Visi rinkinio elementai, įskaitant lęšius, sukurti atsižvelgiant į maksimalų praktiškumą. Apsauginis maišelis, segtukas ir valymo šluostė užtikrina be rūpesčių laikymą ir transportavimą, o pridedamos instrukcijos garantuoja greitą ir lengvą montavimą. Universalus segtukas leidžia tvirtinti objektyvus prie įvairių telefonų modelių, todėl APL-0.45XWM rinkinys yra idealus pasirinkimas bet kuriam mobiliosios fotografijos entuziastui.

Komplekto turinys

Kepšelis

Clip

Plataus kampo objektyvas

Makro Objektyvas

Instrukcijos

Valymo šluostė

Prekės ženklasApexel
Modelis APL-0,45XWM
SpalvaJuoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas