Mobiliojo objektyvo rinkinys APEXEL APL-DG5H 5 in 1 universalus (juodas)
Prekės kodas: 9-059772
Mobiliojo objektyvo rinkinys APEXEL APL-DG5H 5 in 1 universalus (juodas)

Mobiliojo objektyvo rinkinys APEXEL APL-DG5H 5 in 1 universalus (juodas)

Prekės kodas: 9-059772
Mobiliojo objektyvo rinkinys APEXEL APL-DG5H 5 in 1 universalus (juodas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1751
23,66 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

APEXEL APL-DG5H 5-in-1 telefono objektyvų rinkinys Universalus

APEXEL APL-DG5H 5-in-1 telefono objektyvų rinkinys yra puikus sprendimas bet kuriam mobiliosios fotografijos entuziastui. Šis universalus rinkinys ne tik užtikrina išskirtinę nuotraukų kokybę per įvairius objektyvus, bet ir patogumą bei mobilumą. Jame yra patogus dėklas su karabinu, kad būtų lengva nešiotis. Rinkinį sudaro 198° žuvies akis, 15x makro, plataus kampo 0,63x, CPL objektyvas ir teleobjektyvas, taip pat valymo šluostė ir objektyvo segtukas. Tai puikus funkcionalumo ir kokybės derinys, leidžiantis tyrinėti mobiliosios fotografijos pasaulį visiškai nauju lygiu.

Objektyvo universalumas

APEXEL APL-DG5H 5-in-1 rinkinys siūlo neprilygstamą universalumą su keturiais skirtingais objektyvais. 198° žuvies akies objektyvas leidžia kurti unikalias, apvalias nuotraukas su plačiu matymo lauku, puikiai tinkančias fiksuoti didžiulius kraštovaizdžius ar dinamiškas miesto scenas. 15 kartų makro objektyvas leidžia fotografuoti stambiu planu, paryškinant smulkias detales ir tekstūras, kurios dažnai nepastebimos. 0,63 karto plataus kampo objektyvas išplečia matymo lauką, idealiai tinka grupiniams kadrams ar peizažams. Teleobjektyvas, kuris taip pat yra komplekto dalis, leidžia priartinti tolimus objektus neprarandant nuotraukos kokybės. Šis objektyvų derinys mobiliesiems fotografams atveria naujas galimybes, leidžia eksperimentuoti su įvairiomis perspektyvomis ir efektais. CPL filtro objektyvas sumažina nepageidaujamus atspindžius ir akinimą nuo paviršių, tokių kaip vanduo ar stiklas, taip pat padidina spalvų sodrumą ir dangaus kontrastą.

Kokybė ir paprastas montavimas

APEXEL APL-DG5H 5-in-1 išsiskiria ne tik universalumu ir mobilumu, bet ir kokybiška konstrukcija. Kiekvienas objektyvas yra tiksliai sukurtas taip, kad naudojant su mobiliuoju telefonu būtų užtikrinta geriausia vaizdo kokybė. Be to, objektyvo segtukas leidžia greitai ir lengvai pritvirtinti kiekvieną objektyvą prie telefono, todėl perspektyvų ar fotografavimo efektų keitimas yra paprastas ir intuityvus. Tai leidžia naudotojams sutelkti dėmesį į kūrybiškumą ir fotografuoti, nesijaudinant dėl ​​sudėtingų montavimo procedūrų.

Prekės ženklasApexel
47*ModelisAPL-DG5H
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas