LED inkštirų valiklis porų vakuuminis Liberex
Prekės kodas: 026409673519

LED inkštirų valiklis porų vakuuminis Liberex

Prekės kodas: 026409673519
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2130
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Liberex prekės ženklo ūsų valiklis

Ar svajojate atsikratyti odos netobulumų? Ar pavargote nuo inkštirų ar spuogų? Išbandykite Liberex prekės ženklo universalų inkštirų šalinimo priemonę. Turėdami 5 galimus valymo intensyvumo lygius, galite jį pritaikyti pagal savo poreikius, o mėlynos arba raudonos šviesos terapija padės dar geriau pasirūpinti savo veido oda. Rinkinyje rasite 4 keičiamus antgalius, kurie bus naudingi daugelyje programų. Įrenginyje taip pat yra aiškus LED ekranas, todėl juo lengva naudotis.

7.jpg

Pasirinkite savo odai optimalų energijos lygį

Pritaikykite valymo intensyvumą pagal savo odos tipą ir reikalavimus. 5 žingsnių reguliavimas suteikia daugybę galimybių. Jei turite gležną, jautrią odą, rinkitės galią 20-40%. Tai leidžia atsikratyti negyvos odos ir spuogų ant veido. 60-80% intensyvumas tinka visų tipų odai. Jis puikiai išvalys ir pašalins visas dėmes. Riebios odos atveju puikiai tiks 99% intensyvumas, kuris pašalins net labiausiai varginančius inkštirus.

542A8872.jpg

Gaukite veiksmingą šviesos terapiją

Atraskite šviesos terapijos naudą. Mėlyni spinduliai padės kovoti su spuogais ir padarys odą stangresnę. Raudona šviesa padidina kolageno gamybą ir skatina kraujotaką. Taip pat galite jį naudoti norėdami pasidaryti atpalaiduojantį, regeneruojantį veido masažą.

5.jpg

4 patarimai, kaip naudoti kelis kartus

Rinkinyje yra 4 patarimai, kuriuos naudosite įvairiais būdais. Antgalis su mikrokristaliniu deimantiniu galvute gali veiksmingai kovoti su spuogų randais ir negyva oda. Vidutinio dydžio rankinį instrumentą galima naudoti ant viso kūno, o ovalų – aplink šnerves, akis ir burną, o pakuotėje taip pat rasite atskirą šviesos terapijos įrankį.

A-2.jpg

Patogus vartotojui

Naudoti įrenginį nepaprastai paprasta. + ir - mygtukais galite patogiai reguliuoti valymo intensyvumą arba pasirinkti šviesos terapijos režimą. Integruotas LED ekranas yra lengvai skaitomas ir palengvina darbą su dulkių siurbliu. Rodo informaciją apie esamą galią. Įrenginį taip pat lengva valyti, o dėl USB įkrovimo galite lengvai prijungti jį prie įkroviklio, maitinimo bloko ar net nešiojamojo kompiuterio.

6.jpg

Lengvos ir malonios procedūros

Bijai, kad valyti veidą su Liberex prekės ženklo ūsų vakuumu pasirodys sudėtinga? Nebūk! Tereikia prieš procedūrą nuplauti veidą šiltu vandeniu, tada nuvalyti šildomu rankšluosčiu, kad atsivertų poros. Vėliau pasirinkite tinkamą galiuką ir intensyvumą. Norėdami efektyviai ir saugiai išvalyti odą, lėtai slyskite antgaliu ant odos ir nelaikykite vienoje vietoje ilgiau nei 30 sekundžių. Baigę nuplaukite veidą šaltu vandeniu ir užtepkite kaukę, kad sutrauktumėte poras.

A-5.jpg

Dėžutėje

  • Inkštirų šalinimo priemonė x1
  • Pakaitinis filtras x10
  • Sandarinimo žiedas x2
  • Mikrokristalinė deimantinė siurbimo galvutė x1
  • Vidutinis siurbimo antgalis x1
  • Ovali siurbimo galvutė x1
  • Šviesos terapijos galvutė x1
  • USB įkrovimo laidas x1
  • Naudotojo vadovas x1
Prekės ženklas Liberex
Vardas Inkštirų šalinimo porų vakuumas
Matmenys 17,2x4,6x4,2 cm
Svoris 150g
Spalva Balta
Maitinimas 1.5W
Įkrovimas USB laidas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas