Elektrinis nuospaudų valiklis pėdoms LED Liberex
Prekės kodas: 026416324193

Elektrinis nuospaudų valiklis pėdoms LED Liberex

Prekės kodas: 026416324193
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1771
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Electriccallus šalinimo priemonė footby Liberex

Ar pavargote nuo sausų, suragėjusių kulnų? Ar bijai, kad dėl jų netyčia suplėšys pėdkelnes? O gal artėja vasara ir norite sugrąžinti pėdoms gražią išvaizdą, kad be kompleksų galėtumėte avėti šlepetes ir basutes? „Liberex“ elektrinis kalkių šalinimas yra puikus pasirinkimas bet kuriai situacijai. Net 4 keičiami antgaliai, 2 greičiai ir greitas įkrovimas per USB, kuris trunka vos 3-4 valandas – mėgaukitės šiais ir daugybe kitų šio praktiško įrenginio privalumų.

A1.jpg

2 tipų volai

Pakuotėje rasite net 4 volelius - 2 šiurkščius ir 2 smulkius. Pirmasis bus naudingas esant didesniems įbrėžimams ir labai sausai odai. Su juo galite atkurti kulnų buvusį blizgesį. Antrojo tipo voleliai naudojami kasdien, nuolatiniam nuospaudų šalinimui. Liberex elektrinis nuospaudų valiklis yra universalus prietaisas, kuris patenkins įvairius vartotojų poreikius.

4.jpg

Pasirinkite sau tinkamą greitį

Pritaikykite įrenginio veikimą pagal savo poreikius. Mažas greitis 1700x/min. tinka kasdieniam naudojimui ir padeda išvengti nuospaudų susidarymo. Didelis greitis 2000x/min. tinka sunkesniems, sudėtingesniems atvejams.

7.jpg

Ilgas veikimo laikas – greitas įkrovimas

Tvari 1200 mAh talpos baterija užtikrina apie 120 minučių veikimo laiką. Nuospaudų šalinimo priemonė palaiko greitą įkrovimą, todėl jums nereikės amžinai laukti, kol jis vėl bus paruoštas naudoti. Be to, USB laidą galite prijungti ne tik prie įkroviklio. Jis taip pat suderinamas su maitinimo bloku, nešiojamuoju kompiuteriu ar kompiuteriu. Taip pat galite įkrauti įrenginį automobilyje! Akumuliatoriaus lygis rodomas integruotame ekrane.

3.jpg

Saugumas ir naudojimo patogumas

Įrenginys patogus ir saugus naudoti. Jei slėgis yra per didelis, jis automatiškai išsijungs, kad apsaugotų jus nuo žalos jūsų sveikai odai. Integruota LED lemputė įsižiebia vos paleidus trintuvą, todėl procedūrą atlikti lengva. Prietaisas taip pat yra kompaktiškas ir lengvas, sveria tik 240 g. Dėl ergonomiško dizaino jis puikiai telpa rankoje ir neslysta, todėl galite patogiai jį valdyti.

2.jpg

Nebijo vandens

Šis įrenginys turi IPX6 atsparumo vandeniui įvertinimą, o tai reiškia, kad atsitiktinis aptaškymas jam nekelia didelės grėsmės. Taigi galite be rūpesčių jį naudoti vonios kambaryje. Jis tinka tiek sausam, tiek šlapiam naudojimui. Prietaiso galvutę taip pat galima plauti po tekančiu vandeniu – taip pasirūpinsite higiena ir ilgai išlaikysite puikios būklės savo nuospaudų šalinimo priemonę.

6-.jpg

Paprastas būdas gražių, lygių kulnų link

Pritaikyti įrenginį yra nepaprastai paprasta. Nuplaukite kojas arba pamerkite jas karštame vandenyje apie 10 minučių, tada nusausinkite. Pasirinkite tinkamą galą ir greitį, tada švelniai pašalinkite kcallus. Vėliau būtinai tinkamai sudrėkinkite kulnus, o jei norite mėgautis dar geresniais rezultatais, masažuokite juos lėtai.

5.jpg

Dėžutėje

  • Electriccallus Remover pėdoms x1
  • Ritelio galvutė x4 (šiurkšti x2, smulki x2)
  • USB laidas (be adapterio) x1
  • Apsauginis dangtelis x1
  • Valymo šepetėlis x1
  • Naudotojo vadovas x1
Prekės ženklas Liberex
Vardas Liberex elektrinis nuospaudų valiklis pėdoms
Svoris 240g
Matmenys 16x16,7x4cm
Maitinimas 5W
Akumuliatoriaus talpa 1200 mAh
Veikimo laikas Apie 120 minučių
Įkrovimo laikas Apie 3-4h
Atsparumas vandeniui IPX6
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas