Kuprinė 20L K&F Concept Beta Zip
Prekės kodas: 9-059335
Kuprinė 20L K&F Concept Beta Zip

Kuprinė 20L K&F Concept Beta Zip

Prekės kodas: 9-059335
Kuprinė 20L K&F Concept Beta Zip
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7218
100,25 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

K&F Concept Beta Zip 20L fotoaparato kuprinė

K&F Concept Beta Zip fotoaparato kuprinė atitinka net reikliausių fotografų poreikius. 20 litrų talpos, gerai apgalvotos erdvės organizavimo, patvarių medžiagų ir patogumo nešioti gaminys yra paruoštas visiems iššūkiams. Nuo šiol kiekviena kelionė gali suteikti neribotas galimybes kurti ir dalytis turiniu!

KF-Concept/KF13.087/6

Erdvus interjeras

Nešiokite būtiniausius daiktus fotografavimo įranga su jumis, kad ir kur eitumėte. 20 litrų talpos K&F Concept Beta Zip kuprinėje yra erdvus, paminkštintas skyrius nešiojamiesiems kompiuteriams ir nešiojamiesiems kompiuteriams iki 15,6 colio. Priekinis skyrius ir šoninės kišenės leidžia saugiai nešioti planšetinius kompiuterius, dokumentus, baterijas, laidus, objektyvo gaubtus, vandens butelius ir daugybę kitų daiktų.

KF-Concept/KF13.087/4

Lengva prieiga prie Gear

Šoniniai K&F kuprinės skyriai leidžia lengvai ir greitai pasiekti fotoaparatą ir priedus. Produktas taip pat leidžia patogiai laikyti trikojį. Su Concept Beta Zip visi reikalingi priedai visada bus ranka pasiekiami!

KF-Concept/KF13.087/2

Du atskiri skyriai

pagrindinis skyrius skirtas efektyviai laikyti ir apsaugoti fotografijos priedus. Kuprinė efektyviai apsaugo vidų nuo smūgių ir smūgių. Viršutinis skyrius skirtas asmeniniams daiktams. Nuėmus vidinį įdėklą, K&F gaminį galima paversti mokykline kuprine.

KF-Concept/KF13.087/5

Tvirta konstrukcija

kuprinė pagaminta iš patvaraus ir oro sąlygoms atsparaus nailono. Rafinuotas dizainas užtikrina tolygų svorio paskirstymą, apsaugo turinį ir padidina gaminio patvarumą.

KF-Concept/KF13.087/3

Naudotojo patogumas

kvėpuojančios medžiagos dirželiai ir reguliuojamos funkcijos suteikia komfortą ir sumažina apkrovą ilgų kelionių metu. Todėl „K&F Concept Beta Zip“ kuprinė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie daug valandų praleidžia kelyje ir ieško tobulo kadro.

KF-Concept/KF13.087/8

Gamintojas K&F Concept
Modelis KF13.087
Tūris 20 litrų
Nešiojamojo kompiuterio skyriaus dydis 15,6 colio
Matmenys 43x18x29 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas