Kuprinė 20L K&F Concept Beta V6
Prekės kodas: 9-059336
Kuprinė 20L K&F Concept Beta V6

Kuprinė 20L K&F Concept Beta V6

Prekės kodas: 9-059336
Kuprinė 20L K&F Concept Beta V6
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
9289
127,25 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

K&F Concept Beta V6 20L fotoaparato kuprinė

Su vandeniui atsparia K&F Concept Beta V6 kuprine kiekviena jūsų lankoma vieta gali tapti įkvepiančiu jūsų nuotraukų ir vaizdo įrašų fonu. Lengva prieiga prie fotoaparato ar nešiojamojo kompiuterio, saugus priedų saugojimas ir patogumas net visos dienos ekskursijų metu daro jį nepakeičiamu kiekvieno fotografo ir filmų kūrėjo palydovu. Kuprinės talpa yra 20 litrų, o keliamoji galia iki 21 kg patogiai nešiotis visą įrangą bet kur.

KF-Concept/KF13.087AV6/1

Lengva organizuoti

K&F Concept Beta V6 kuprinė yra 20 litrų talpos ir buvo kruopščiai sukurta taip, kad būtų galima laikyti asmeninius daiktus, tokius kaip drabužiai, piniginė ar telefonas, taip pat žibintuvėlius ir profesionalius fotografavimo įranga. Atskirame nešiojamojo kompiuterio skyriuje telpa iki 15,6 colio įrenginys, o apatiniame skyriuje lengvai telpa viena kamera ir keturi objektyvai, kartu su kitais priedais ir net DJI dronas.

KF-Concept/KF13.087AV6/2

Patogi prieiga

Galimybė visiškai atidaryti kuprinės nugarą leidžia lengvai sutvarkyti įrangą, o greita prieiga iš šono leidžia per trumpą laiką pasiimti reikiamą įrangą laiko – net kai gaminys dėvimas ant nugaros.

KF-Concept/KF13.087AV6/3

Aukštos kokybės medžiagos

Visos siūlės buvo sustiprinta K&F Concept Beta V6 kuprinė, užtikrinanti iki 21 kg keliamąją galią. Gaminys pagamintas iš vandeniui atsparaus ir plyšimui atsparaus didelio tankio 900D nailono. Aukštos kokybės užtrauktukai suteikia papildomo saugumo. Tvirta konstrukcija su PE plokšte ir EPE putomis užtikrina amortizaciją ir sumažina apkrovą, apsaugodama fotografavimo įrangą.

KF-Concept/KF13.087AV6/6

Kelionės komfortas

Orui pralaidūs tinkliniai dirželiai ir ergonomiškai paminkštintas atlošas užtikrina vėsumą ir komfortą naudojimo metu. Be to, reguliuojamas krūtinės diržas išlaiko pečių diržus, sumažindamas apkrovą, o vidinėse kišenėse galima laikyti smulkius daiktus, tokius kaip filtrai ir adapterių žiedai. Paslėpta priekinė kišenė skirta kasdieniams aksesuarams, o šoninėse kišenėse galima laikyti vandens butelį arba skėtį.

KF-Concept/KF13.087AV6/5

Gamintojas K&F koncepcija
Modelis KF13.087AV6
Talpa 20 litrų
Matmenys 44x18x30 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas