Keturi viename kapsulinis kavos virimo aparatas HiBREW H2A 1450W (juodas)
Prekės kodas: 033680395636

Keturi viename kapsulinis kavos virimo aparatas HiBREW H2A 1450W (juodas)

Prekės kodas: 033680395636
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
11400
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

4-in-1 kapsulinis kavos virimo aparatas HiBREW H2A

Karštas, aromatingas espresas? Arba gaivios ledinės kavos? Su HiBREW H2A jūsų mėgstamas gėrimas yra lengvai paruošiamas! Jame yra 19 barų slėgis ir 600 ml vandens bakas. Greitai įkaista ir palaiko stabilią temperatūrą. Jis suderinamas su įvairiomis kapsulėmis, taip pat gali virti maltą kavą. Tai užtikrina naudojimo saugumą ir yra paprasta valdyti.

5.jpg

Suderinamas su daugybe galimybių

Kavos aparatas leidžia lengvai paruošti mėgstamą kavą. H2A suderinamas su Nespresso ir Dolce Gusto kapsulėmis. Taip pat galite naudoti ESE ankštis ir paruošti maltą kavą. Taip pat galite reguliuoti savo gėrimo dydį tiesiog paspausdami ir laikydami mygtuką. Taigi nesunku pasigaminti būtent tokį gėrimą, kokį mėgstate. Mažas, stiprus, stimuliuojantis espresas? Arba didesnis, šiek tiek silpnesnis, aromatingas amerikietis? Sprendimas yra jūsų!

4.jpg

Jūsų ledinės kavos receptas

Ar jums patinka šalta kava? Nebereikia gaišti laiko ir pinigų dažnoms kelionėms į kavinę! HiBREW H2A espreso aparatas gamina tiek karštus, tiek šaltus gėrimus. Ledinę kavą galite paruošti 2 būdais. Arba į indelyje esantį vandenį įpilkite ledo kubelių arba tiesiog įpilkite į mašiną labai šalto vandens. Kai kava bus paruošta, papuoškite ją plakta grietinėle ir kitais mėgstamais priedais ir mėgaukitės gardžiu, gaiviu gėrimu!

3.jpg

19 batonėlių karštai, aromatingai kavai

Esant 19 barų slėgiui, kavos pupelės yra geriausios. Maksimalus skonis, aksominė tekstūra ir žavus aromatas – jūsų mėgstamiausias gėrimas dar niekada nebuvo skanesnis! Negana to, dėl naudojamų technologinių sprendimų mašina labai greitai įkaista ir šildo stabiliai. Taip galite būti tikri, kad jūsų kava bus karšta ir kupina skonio.

6.jpg

Paprasta naudoti

Dabar galite paruošti skanią, kvapnią kavą patogiai savo namuose. H2A yra labai paprasta valdyti. Tiesiog užpildykite baką vandens ir įdėkite kapsulę arba maltą kavą. Tuomet belieka išsirinkti norimą gėrimo dydį! Ar norite paruošti kavą karštą ar šaltą? Vienu mygtuku galite greitai ir patogiai pakeisti režimus. Tiek mažai reikia, kad galėtumėte mėgautis mėgstamu gėrimu!

1.jpg

Aukščiausios kokybės dizainas

Kavos aparatas taip pat išsiskiria stilingu, šiuolaikišku dizainu. Tai bus elegantiška, tačiau funkcionali jūsų virtuvės puošmena. Nerūdijančio plieno, variu dengta rankena yra itin patvari ir patogi naudoti. Prietaisas taip pat turi specialų padėklą nuo nuvarvėjimo, kurį galima lengvai išimti ir išvalyti. Prietaiso vandens bakas buvo sukurtas iš puikios kokybės medžiagų, kuriose nėra kenksmingo BPA.

7.jpg
Prekės ženklas HiBREW
Modelis H2A
Slėgis 19 bar
Vardinė įtampa AC 220-240V 50/60Hz
Vardinė galia 1450W
Svoris 2,8kg
Matmenys 150x265x291mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas