Interaktyvus kamuolys šunims ir katėms Cheerble W1 (mėlynas)
Prekės kodas: 030908783817

Interaktyvus kamuolys šunims ir katėms Cheerble W1 (mėlynas)

Prekės kodas: 030908783817
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2753
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Interaktyvus kamuolys šunims ir katėms Cheerble W1

Kad jūsų augintinis nenuobodžiautų jūsų nesant ir nepradėtų niokoti baldų, Cheerble sukurtas W1 kamuolys, kuris jam bus puiki pramoga. Žaislas juda pats, tereikia, kad katė/šuo jį paliestų. Jis turi 3 režimus, todėl pritaikysite jo veikimą pagal savo augintinio poreikius. Įrengtas kliūčių vengimo jutiklis, jis neįstrigs plyšyje ar po sofa. Jis yra IP67 atsparus vandeniui ir veikia 8 valandas. Be to, jame taip pat yra speciali skylė, kurioje galite įdėti užkandžių ar katžolių.

11.jpg

3 veikimo režimai

Kamuolis buvo aprūpintas 3 veikimo režimais, todėl jo veikimą galite pritaikyti pagal savo augintinio poreikius. Režimą galite nustatyti naudodami tam skirtą mygtuką ir jus informuos spalvingas apšvietimas. Be to, kamuolys įsijungs 10 minučių, o paskui išsijungs 30 minučių, leisdamas jūsų pūkuotam draugui pailsėti.

14.jpg

Apgalvotas dizainas

Žaislas aprūpintas kliūčių vengimo jutikliu, kurio dėka jis neįstrigs po sofa, o atsidūręs tarp baldų, pats iš jo išlips. Be to, jis yra IP67 atsparus vandeniui, todėl galėsite sėkmingai pasiimti į paplūdimį vedžiodami savo šunį.

6.jpg

Kaip tai veikia?

Kamuolis susideda iš 2 dalių, tereikia jį atsukti. Viduryje yra maitinimo mygtukas, palaikykite jį 3 sekundes, kad įjungtumėte kamuoliuką. Tada pasirinkite režimą paspausdami tam skirtą mygtuką. Pasukite abi rutulio dalis ir padėkite ant grindų. Kad žaislas pradėtų veikti, palieskite arba lengvai pakratykite.

7.jpg

Tvarus

W1 žaislas aprūpintas patvaria baterija, kurią galima naudoti iki 8 valandų. Kita vertus, jį įkrausite naudodami laidą su mikro USB prievadu. Tereikia maždaug 1,5 valandos, kol kamuolys vėl bus paruoštas darbui. Be to, jis yra saugus jūsų augintiniui ir atsparus nusidėvėjimui. Jis pagamintas iš polikarbonato ir TPU plastiko. Be to, jo korpusą galite pakeisti kitu.

13.jpg
Prekės ženklas Cheerble
Vardas Cheerble Ball W1
Modelis C1801
Tinka katės, šunys
Medžiaga polikarbonatas, TPU
Skersmuo 77 mm
Svoris 200g
Battery Ličio polimeras, 3,7 V, 300 mAh
Įkrovimo laikas 1h
Darbo laikas iki 8h
Spalva mėlyna
Darbinė temperatūra 0ºC ~ 40 ºC
Atsparumas vandeniui IP67
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas