Elektrinis pieno plaktuvas 4 viename HiBREW M3 500W
Prekės kodas: 033688682361

Elektrinis pieno plaktuvas 4 viename HiBREW M3 500W

Prekės kodas: 033688682361
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7000
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

4in1 elektrinis pieno plaktuvas HiBREW M3

Pieno putotuvas HiBREW 4in1 šildo pieną ir putoja karštą arba šaltą. Galite lengvai paruošti skanų kapučino, baltymų miltelius, karštą šokoladą ar gaivinantį gėrimą, pavyzdžiui, ledinę kavą. Mašina siūlo 4 temperatūros nustatymus ir yra labai paprasta naudoti. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir jo valymas nesukels jums problemų.

1.jpg

Daugiafunkcis

Su pieno plakikliu M3 galite paruošti daug skanių gėrimų. Prietaisas siūlo 4 temperatūros nustatymus, kurie puikiai tinka įvairioms reikmėms. 50-60°C nustatymas puikiai tinka ruošiant baltyminį gėrimą, o 60-70°C nustatymas leis jums sukurti tobulą kapučino putą. Jei norite gaminti karštą šokoladą su pienu, rinkitės 70-80°C. Taip pat galite naudoti šalto putojimo funkciją. Taip sukurta puta papildys, pavyzdžiui, ledinę kavą.

9.jpg

Didelė talpa

Vieną kartą naudokite putų plakiklį, kad paruoštumėte pakankamai putų keliems gėrimams. Prietaisas išsiskiria stebėtinai didele talpa. Galite pašildyti iki 300 ml pieno arba gauti iki 150 ml putos. Ir jums nereikės jaudintis, kad į pieno plaktuvą įpilsite per daug ar per mažai pieno. Specialūs MAX / MIN indikatoriai leidžia lengvai išmatuoti reikiamą kiekį.

7.jpg

Patogus vartotojui

Valdyti pieno plakiklį yra ypač paprasta. Plaktuvas turi vieną mygtuką, leidžiantį jį įjungti ir išjungti, taip pat pasirinkti norimą režimą. Taip pat yra 2 plaktuvai – vienas skirtas pienui pašildyti ir švelniai suputoti, o kitas – tirštai putai susidaryti. Viskas, ko reikia, yra apie 90 sekundžių!

5.jpg

Lengva prižiūrėti

Prietaisas pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno su nelimpančia danga. Galite lengvai išlaikyti idealią būklę. Komplekte esantis šepetys palengvina valymą. Permatomas putos plakiklio dangtelis pagamintas iš patvarios PP medžiagos, kurią galima naudoti be problemų liečiant maistą.

6.jpg

Naudojimo patogumas

Nebijokite trikdančio triukšmo – pieno plakiklis veikia išskirtinai tyliai. Taip pat labai patogu naudoti. Jis turi specialiai sukurtą rankeną, kuri neįkaista ir apsaugo vartotojus nuo nudegimų. Be to, M3 turi nedidelį snapelį, kuris palengvina putos pylimą ir leidžia mėgautis didesniu tikslumu rašant kavą. Prietaisas taip pat apsaugotas nuo perkaitimo ir automatiškai išsijungia baigus.

8.jpg
Prekės ženklas HiBREW
Modelis M3
Vardinė įtampa AC 220-240V 50/60Hz
Vardinė galia 500W
Talpa Iki 150 ml (kaitinimas ir putojimas) / iki 300 ml (kaitinimas)
Matmenys 105x105x205mm
Svoris 0,75 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas