Kavos virimo aparatas HiBREW H11 1450 W
Prekės kodas: 033685337557

Kavos virimo aparatas HiBREW H11 1450 W

Prekės kodas: 033685337557
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
16300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HiBREW H11 burbuolės kavos virimo aparatas

Neįsivaizduojate dienos be puodelio karštos, aromatingos kavos? HiBREW H11 bus nepakeičiamas jūsų namuose! Su jo pagalba nesunkiai paruošite skanų kapučino, espreso ar latte. Aparatas turi 19 barų slėgį ir turi pieno putotuvą. Jis labai greitai įkaista ir automatiškai išsijungia baigus darbą. Jis gali virti kavą ESE ankštyse ir maltą kavą, o jo vandens bako talpa yra 1,1 l.

1.jpg

Įtraukti būtiniausi priedai

Pakuotėje rasite viską, ko reikia aromatingam, kvapniam gėrimui paruošti. 3 skirtingi filtrai leidžia virti ESE pod kavą arba maltą kavą (vieną arba dvigubą). Komplekte taip pat yra matavimo puodelis su tampres. Taip pat galite įsigyti specialų bedugno portafiltrą (parduodamas atskirai), kad gautumėte dar geresnių rezultatų ir papildomo skonio. Pažiūrėkite ir įsitikinkite patys!

9.jpg

19 batonėlių tobulam kavos skoniui

Norite aksominės kavos tekstūros, sodraus aromato ir puikaus skonio? Tada H11 yra puikus pasirinkimas! Mašina sukuria iki 19 barų slėgį, kad būtų užtikrintas geriausias jūsų pupelių kiekis. Be to, nerūdijančio plieno kaitinimo elementas labai greitai įkaitina vandenį ir nuolat palaiko optimalią temperatūrą. Nereikia jaudintis, kad jūsų kava nebus pakankamai karšta!

4.jpg

Gerai apgalvotas dizainas

Kavos virimo aparatas H11 išsiskiria kompaktišku dydžiu, todėl jį galėsite naudoti be jokių problemų net ir mažoje virtuvėje. Jis pagamintas iš nerūdijančio plieno, todėl yra saugus sveikatai ir atsparus nusidėvėjimui. Patogų jo veikimą užtikrina speciali rankenėlė. Tiek nuvarvėjimo padėklą, tiek vandens bakelį galima lengvai išimti ir išvalyti. Prietaisas taip pat leidžia patogiai pašildyti puodelius.

5.jpg

Paprasta naudoti

Kavos aparatą valdyti itin paprasta. Aparato šone rasite nedidelę rankenėlę, su kuria galėsite pasirinkti vieną iš galimų funkcijų – vandens šildymą, kavos ruošimą ar garų generavimą putotuvui. Priekyje yra specialus skydelis su mygtukais, kurie leidžia įjungti ir išjungti aparatą, taip pat pasirinkti, ar norite išsivirti vieną kavą, ar dvi. Vienai espreso kavai pagaminti prireiks maždaug 22 sekundžių, o dviem – maždaug 32 sekundes.

6.jpg

Galingas pieno putos plaktuvas

Nebereikia keliauti į kavinę paragauti skanaus kapučino ar skanios kavos latte. Espreso kavos aparate H11 yra patogus pieno plaktuvas, todėl lengva paruošti skanią kreminę pieno putą. Jo antgalis turi 3 skylutes, todėl norimą efektą išgausite net 2 kartus greičiau nei įprastai. Dabar galite lengvai pasigaminti mėgstamą kapučino!

8.jpg

Dėžutėje

  • H11 burbuolės kavos virimo aparatas
  • ESE Pod filtras
  • Vienas espreso filtras
  • Dvigubas espreso filtras
  • Tamper
  • Vandens vamzdis
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas HiBREW
Modelis H11
Slėgis 19 bar
Vandens bako talpa 1.1l
Vardinė įtampa AC 220-240V 50/60Hz
Vardinė galia 1450W
Matmenys 290x285x120mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas