LK905 GPS seklys
Prekės kodas: 1098

LK905 GPS seklys

Prekės kodas: 1098
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6830
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Kompaktiškas sekimo įrenginys automobiliams

Sekiklio naudojimo būdai, nuo paprasčiausio:

• Įstačius SIM kortelę su minimaliu Interneto planu (pvz. Teledema, Tele2 telemetrija ~2.5 EUR/mėn.), paskambinus į įrenginį gausite SMS atsakymą su pozicijos nuoroda Google žemėlapyje.
• Išsiuntus į sekiklį atitinkamą SMS komandą, galima gauti atsakymus su įvairiais techniniais parametrais, pvz. pozicijos koordinatės, baterijos lygis, informacijos atnaujinimo dažnumas ir t.t.
• Naudojant internetinę platformą galima stebėti objekto judėjimą kompiuteryje ar telefone realiu laiku arba matyti istorinius duomenis. Stebėti transporto priemonių ar personalo grupes.

Savybės:

1. Ilgai laikanti baterija: prietaise integruota 3.7V 5000mAh Li-ion baterija galinti dirbti iki 90 dienų laukimo režimu.
2. Galingas magnetinis pagrindas: leidžiantis greitai ir lengvai pritvirtinti prietaisą prie automobilio.
3. Nuotolinis pasiklausimas: Nusiųskite į įrenginį "Monitor+Password" ir galėsite perjungti jį į pasiklausimo stebėjimą. Dabar galėsite paskambinti į prietasą ir jis automatiškai atsakys įjungdamas mikrofoną.
4. Greičio viršijimo stebėjimas: Tai dirba kartu su pozicijos stebėjimu. Kai įrenginio judėjimo greitis viršys leistiną, jis pradės siųsti pranešimą į administravimo numerį kas 5 minutes.
5.Smūgio perspėjimas: Prietaisas atsiųs SMS pranešimą "sensor alarm!” į administravimo numerį smūgio metu.
6. Laukimo režimas:
* Laukimas laiko atžvilgiu: Nustačius šį režimą aktyvuotas prietaisas veiks tik 5 minutes, po to vėl pereis į laukimo režimą išjungdamas GPS ir pervesdamas GSM į laukimo režimą. Prietasą galima aktyvuoti SMS žinute.
* Laukimas iki smūgio: Nustačius šį režimą prietaisas po 5 minučių pereis į laukimo režimą išjungdamas GPS. Aktyvuoti prietaisą galima SMS žinute arba po vibracijos/smūgio.
7. Aktyvumo istorija: Jūs galėsite sekti, peržiūrėti ir atstatyti judėjimo istoriją 6 mėnesių laikotarpyje WEB tinklapyje arba su mobiliomis Android ar IOS programėlėmis.

Parsisiųsti seklio vartotojo instrukciją.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas