Garmin inReach Mini 2
Prekės kodas: 19249

Garmin inReach Mini 2

Prekės kodas: 19249
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
29300
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Papildomai pasirenkama "InReach" orų prognozių tarnyba pateikia išsamius atnaujinimus tiesiai į "InReach Mini 2" arba suderinamą prietaisą, suporuotą su "Earthmate" programa, todėl jūs visada žinosite, kokių oro sąlygų galite tikėtis kelionėje. Yra siūlomi pagrindiniai ir aukščiausios kokybės orų prognozės planai. Taip pat Jūs galite paprašyti orų prognozės savo dabartinei buvimo vietai ar bet kokiam kitam maršruto taškui ar kelionės paskirties vietai.

Tvirtas korpusas

Tvirtas, ilgaamžis, atsparus smūgiams (MIL-STD-810F) irvandeniui IPX7korpusas, inReach Mini 2 sukurtas tarnauti ilgai. tai liečia ir vidinę pakraunamą ličio bateriją, kuri gali dirbti iki 14 dienų su 10 minučių sekimo periodu ir iki 30 dienų naudojant energijos taupymą. Pakrauti prietaisą galima per USB-C kabelį arba su papildomai įsigyjamu pakrovėju iš automobilio.

rugged

Lankstūs palydovinio ryšio abonemento planai

Tam kad prisijungti prie Iridium tinklo iš savo inReach Mini 2 reikalingas aktyvuotas palydovinio ryšio abonimentas. Priklausomai nuo naudojimo poreikių, vartotojai gali pasirinkti metinį kontrakto paketą arba lankstų, mėnesinį planą, kuris leis mokėti už paslaugą, tik tada kai jos prireiks. Metinių planų kainos prasideda nuo 14.99 Eur iki 99.99 Eur už mėnesį (papildomas aktyvacijos mokestis), o mėnesinių planų kainos yra nuo 19.99 Eur iki 124.99 Eur už mėnesį.

Neribota debesies saugykla ir kelionės planavimas

Kiekvienas "InReach" įrenginys turi nemokamą prieigą prie debesies saugykloje sukurto portalo, kuriame galėsite planuotis kelionės maršrutus ir taškus, sukurti ir naudoti iš anksto nustatytas žinutes ir greitus tekstus, sinchronizuoti ir tvarkyti įrenginio parinktis, atnaujinti programinę įrangą, susieti Jūsų socialinės žiniasklaidos paskyras, saugoti visus Jūsų kelionių stebėjimo duomenis ir daug daugiau.

InReach Mini 2

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas