Garmin inReach Messenger
Prekės kodas: 19914

Garmin inReach Messenger

Prekės kodas: 19914
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
23900
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Įrenginio „inReach Messenger“ kokybiškas pikselinės atminties ekranas užtikrina galimybę pamatyti, kad pranešimai buvo sėkmingai išsiųsti, be to, atsakymus galite perskaityti tiesiai įrenginyje.


STANDARTINIAI PRANEŠIMAI
Palaikykite ryšį su kontaktais tiesiogiai per „inReach Messenger“, siųsdami standartines žinutes, kurios neįskaitomos į tekstinių pranešimų, jums suteiktų su aktyvia palydovinio ryšio prenumerata, skaičių.


KITI „GARMIN“ ĮRENGINIAI
Valdykite savo įrenginį „inReach Messenger“ nuotoliniu būdu ir siųskite bei gaukite tekstinius pranešimus arba suaktyvinkite SOS pranešimą naudodamiesi suderinamais delniniais įrenginiais, laivybos ir aviacijos įranga, dėvimaisiais ar kitais išmaniaisiais „Garmin“ įrenginiais.


„INREACH“ ORŲ PROGNOZĖS PASLAUGA
Gaukite išsamią informaciją apie orus „inReach Messenger“ arba susietame suderinamame įrenginyje. Taip pat galite gauti orų prognozes pagal dabartinę buvimo vietą ar kitus kelio taškus savo maršrute.


„TRACBACK“ MARŠRUTAI
Jei paklydote, „TracBack“ maršruto parinkimo funkcija įrenginyje parodo kelią iki pradžios taško tuo pačiu maršrutu, kuriuo atvykote.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas