Garmin GLO 2
Prekės kodas: 1489

Garmin GLO 2

Prekės kodas: 1489
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
10692
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Naviguokite naudodamiesi patogiu ir nešiojamu Garmin GPS imtuvu kartu su Jūsų mobilui įrenginiu. GLO 2 imtuvas sujungia GPS ir Glonass palydovus kartu su belaide Bluetooth techmologija todėl gausite visada tikslią savo pozicijos vietą Jūsų iPad®, iPhone® įtenginyje.

GPS ir GLONASS tikslumas

GLO 2 gauna pozicijos koordinates iš dviejų sistemų GPS ir GLONASS, ir leidžia prisijungti iki 24 palydovų duomenis. Tai leidžia GLO 2 užfiksuoti poziciją maždaug 20% greičiau ir likti prisujungus. Taip pat GLO 2 atnaujina padėties informaciją 10 kartų per sekundę, tai yra 10 kartų dažniau nei dauguma GPS imtuvų mobiliuose įrenginiuose.

Nustatykite ir judėkite

Naudojant Bluetooth technologiją GLO 2 susijungia belaidžiu ryšiu su Jūsu mobiliu įrenginiu. Tiesiog laikykite GLO 2 netoliese ir Jūsų mobilus įrenginys visada gaus pozicijos duomenis. Įrenginio baterija gali dirbti net iki 13 valandų, o jį pakrauti galite įprastu USB laidu arba papildomu automobiliniu pakrovėju. Papildomas įrenginio laikiklis leis patogiai pritvirtinti GLO 2 reikiamoje automobilio vietoje.

6 mėnesių „Garmin Pilot ™“ prenumerata

Pasirinkite paketą, kad jūsų „iPad“ ar „iPhone“ taptų idealiu piloto kabinos palydovu. 6 mėnesių „ Garmin Pilot“ programos prenumerata suteikia galimybę naudotis visaverte navigacija - įskaitant mūsų dešimtmečių patirtį, turint turtingą, interaktyvų žemėlapių sudarymą, 3D viziją, aviacijos orus, visuotinio skrydžio plano pateikimą, elektroninių skrydžio krepšių galimybes, pasirenkamą eismą / orą, piloto žurnalą. ir dar daugiau - tiesiai po ranka.

Prekės kodas010-02184-01

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas