Garmin DriveSmart 76MT-D
Prekės kodas: 19023

Garmin DriveSmart 76MT-D

Prekės kodas: 19023
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
26000
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
"Už raudono pastato pasukite į dešinę")

Pažvelkite į priekį

Naudinga Up Ahead™ funkcija, kuria galite naudotis neišjungdami žemėlapio parodys degalines, parduotuves ir artėjančius miestus jūsų maršrute.

Keliaukite ten kur tiksliai norite

Direct Access™ funkcija supaprastins keliavimą į sudėtingesnes vietoves, kaip oro uostai ar prekybos centrai. Šios funkcijos dėka galėsite keliauti per stovėjimo aikštelės ir būsite pristatyti į nurodytą tikslą kiek įmanoma arčiau

Lengviau ieškoti, greičiau surasti

Paieškos laukas leidžia lengvai rasti adresus ir milijonus lankytinų objektų (POI). Įvedę pavadinimą ne visiškai tinkamai, gausite rezultatus kurie bus panašūs į įvestą pavadinimą.

Suderinama su parkavimosi kamera

Norėdami pilnai išnaudoti navigacijos funkcijas, susiekiteBC™ 30belaidę parkavimosi kamerą (įsigyti atskirai; rekomenduojama montuoti pas specialistus). Susieję galėsite matyti automobilius, pėsčiuosius ir kitas kliūtis navigacijos ekrane važiuodami atbulomis.

*Norėdami naudotis šia funkcija turite atsisiųstiGarmin Driveprogramėlę į Bluetooth® ir GPS palaikantį išmanujį įrenginį (įsigyti atskirai)

** Parkavimosi duomenys yra galimi daugumoje miesto centrinių dalių. Dėl detalesnės informacijos apsilankykiteparkopedia.com

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas