Garmin dezlCam LGV710
Prekės kodas: 19789

Garmin dezlCam LGV710

Prekės kodas: 19789
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
50500
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Susiejus dēzl navigaciją su išmaniuoju telefonu jūs galėsite gauti tiesioginę informaciją apie eismą, greičio radarus, orų informaciją ir daugiau.

Valdykite savo balsu

ValdykitedēzlCam™ LGV710 LMT-Dnavigacinį įrenginį tiesiog savo balsu ir leiskite jai darbą atlikti už jus, tam kad jūsų rankos nuolat išliktų ant vairo.

Lengva atnaujinti Wi-Fi ryšiu

Naujus žemėlapius ir programinę įrangą atnaujinti itin lengva Wi-Fi ryšiu. Kai įrenginys susiejamas su namų Wi-Fi tinklu, ekrane automatiškai atsiranda pranešimas apie galimą naujinį, jei toks prieinamas. Tuomet reikia prijungti įrenginį prie krovimo lizdo ir palaukti, kol jis Wi-Fi ryšiu atsiųs naujinius.

Bluetooth® ryšys

Susieję išmanųjį telefoną su dēzlCam™ LGV710 navigaciniu įrenginiu Bluetooth ryšiu, galėsite skambinti naudodamiesi laisvų rankų įranga, neatitraukdami rankų nuo vairo. Įrenginyje yra integruotas stiprus garsiakalbis, su kuriuo girdėsite pašnekovą net ir triukšmingose vairavimo sąlygose. Be to, galėsite atlikti, priimti ar atmesti skambučius ir perskaityti trumpąsias žinutes net neprisiliesdami prie savo išmaniojo telefono.

Poilsio pertraukėles planuoti paprasta

Tam kad keliautumėte dar paprasčiau ir kelionės metu turėtumėte mažiau rūpesčių,dēzlCam™ LGV710 navigacinis įrenginys suteiks naudingus įspėjimus kuomet bus metas sustoti poilsio pertraukėlei ir pateiks Wi-Fi ryšio vietų, taip pat artimiausių viešbučių, kavinių, dušų ar stovėjimo aikštelių informaciją. Galite netgi nusistatyti pageidaujamos poilsio aikštelės prioritetus, tokius kaip Wi-Fi, dušai ir rasti artimiausią, jūsų poreikius atitinkančią aikštelę.

Techninės apžiūros žurnalas

dēzlCam™ LGV710 turi integruotą funkciją “Service History Log”, ši funkcija leis fiksuoti įvairių techninės apžiūros darbų datas ir tipus. Ji padės patogiai sekti padangų ridą, alyvos bei padangų keitimą ir pan.

Išvykimas ir sekimas

Su naujausia dēzlCam™ LGV710 “Išvykimo ir sekimo funkcija” vairuotojus prižiūrintys asmenys galės į vairuotojų navigacinį įrenginį išsiųsti trumpąją žinutę su sekančiu kelionės adresu ar kita informacija ir sekti kelionės progresą žemėlapyje. Gautą kelionės adresą vairuotojas galės nustatyti kaip kelionės tikslą tiesiai iš žinučių aplanko.

Atbulinės eigos vaizdo kamera

Matykite kas vyksta už jūsų sunkvežimio, jums važiuojant atbulomis suGarmin atbulinės eigos vaizdo kamera(įsigyjama atskirai). dēzlCam LGV710 navigacinį įrenginį susiejus su belaide BC 50 atbulinės eigos vaizdo kamera, vaizdą matysite tiesiog savo navigacijos ekrane.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas