Fotostudija Puluz LED 30cm PU5032G
Prekės kodas: 9-026298
Fotostudija Puluz LED 30cm PU5032G

Fotostudija Puluz LED 30cm PU5032G

Prekės kodas: 9-026298
Fotostudija Puluz LED 30cm PU5032G
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3048
39,07 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Puluz Photo studio LED 30cm PU5032G

Puluz PU5032G bešešėlis yra ideali priemonė fotografams, amatininkams ar pardavėjams. Įrengtas LED apšvietimas – leis profesionaliai fotografuoti smulkius objektus. Gaminį lengva surinkti, o sulankstytas jis yra patogus ir kompaktiškas. Jo nešiojamumą palengvina specialios rankenos. Dėl aukšto CRI Ra95 nufotografuoti objektai atrodys gražiai ir natūraliai, todėl galėsite juos sėkmingai parduoti aukcione, girtis socialiniuose tinkluose ar parduoti savo internetinėje parduotuvėje.

Idealu. fonas smulkiems objektams

Palapinės išmatavimai 30x30x30 cm, vadinasi, puikiai tinka smulkiems objektams fotografuoti. Kuriate rankų darbo papuošalus? O gal parduodate žaislus, įtaisus ar aksesuarus? Šiuos ir daugelį kitų dalykų galite sėkmingai nufotografuoti naudodami Puluz bešešėlių palapinę. Rinkinyje rasite net 6 spalvų – baltos, juodos, geltonos, raudonos, mėlynos ir žalios – keičiamus fonus. Taigi galite lengvai pasirinkti tokį, kuris geriausiai pabrėš fotografuojamų objektų charakterį.

Reguliuojamas LED apšvietimas

Produktas yra įrengtas su LED lempa, susidedančia iš 112 šviesos karoliukų. Tai užtikrins optimalų fotografuojamų objektų apšvietimą. Jis pasižymi aukštu spalvų perteikimo indeksu. Dėl to daiktai, žiūrimi jo sukuriamoje šviesoje, atrodo beveik taip pat, kaip ir saulės spindesyje, o tai užtikrina natūralią jų išvaizdą nuotraukose. Su Puluz PU5032G taip pat galite reguliuoti apšvietimo ryškumą 10 žingsnių, kad fotografuojami objektai atrodytų geriausiai.

Puikiai apgalvotas dizainas

Palapinę labai lengva išskleisti ir sulankstyti. Maitinamas 2 metrų USB kabeliu, jis suteikia jums svajonių laisvę – galite prijungti prie įkroviklio, maitinimo bloko ar net nešiojamojo kompiuterio. Sumanus gaminio dizainas leidžia fotografuoti iš skirtingų perspektyvų – taip pat ir iš viršaus, per specialią angą. Palapinės vidus pagamintas iš specialios medžiagos, leidžiančios tolygiai paskirstyti LED šviesą, užtikrinančią optimalų fotografuojamų objektų apšvietimą.

Gamintojas Puluz
Modelis PU5032G
Vardas 30 cm sulankstoma nešiojama žiedinė lemputė nuotraukų apšvietimo studija.
Matmenys 30x30x30 cm
LED šviesos karoliukų skaičius 112
Šviesos ryškumo reguliavimas Taip
CRI Ra>95
Spalvų temperatūra 5500 K
galia 1-10 W
galia tiekimas USB laidas
Kabelio ilgis 2m
Fono spalvos įtrauktos Juoda, balta, geltona, raudona, mėlyna, žalia
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas