Fotostudija Puluz LED 20cm PU5029
Prekės kodas: 9-055429
Fotostudija Puluz LED 20cm PU5029

Fotostudija Puluz LED 20cm PU5029

Prekės kodas: 9-055429
Fotostudija Puluz LED 20cm PU5029
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
935
11,55 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Puluz 20cm LED bešešėlis palapinė PU5029

Profesionalių gaminių nuotraukų kūrimas tapo lengvesnis nei bet kada su PULUZ bešešėliu palapine. Tai nepakeičiamas įrankis fotografijos entuziastams, leidžiantis lengvai ir efektyviai fotografuoti mažus objektus. Su integruotu LED apšvietimu ir baltos bei juodos spalvos fonu kurti profesionalias nuotraukas dar niekada nebuvo taip paprasta.

02Puluz/PU5029/2

Greitos ir nuostabios nuotraukos

PULUZ bešešėlinė palapinė yra nepakeičiamas įrankis visiems fotografijos entuziastams, amatininkams, menininkams, taip pat internetiniams pardavėjams, profesionalams ir produktų reklamos klientams. Šis naujoviškas gaminys leidžia greitai ir lengvai fotografuoti smulkius daiktus, tokius kaip papuošalai, aksesuarai, žaislai, laikrodžiai ir daug daugiau. Tai paverčia jūsų nuotraukas tikrais meno kūriniais, kurie džiugina ir pritraukia dėmesį, nesvarbu, ar esate pradedantysis fotografas, ar profesionalas.

02Puluz/PU5029/7

Apgalvotas dizainas

Palapinė be šešėlių PULZU – tai revoliucinis sprendimas, kuris leis vos per kelias minutes susikurti profesionalią fotografijos studiją! Dėl unikalaus dizaino su LED foniniu apšvietimu galite lengvai gauti puikų produktų ir verslo objektų fotografavimo foną. Šią sulankstomą palapinę be šešėlių patogu ne tik pastatyti ir nešiotis, bet ir greitai bei efektyviai sukurti nuostabias nuotraukas, kurios patrauks jūsų klientų dėmesį.

02Puluz/PU5029/3

Papildoma apšvietimas

PULUZ programėlėje yra LED lemputė, kuri užtikrina tolygų apšvietimą ir pašalina šešėlius bei blizgesį jūsų nuotraukose. Dėl to jūsų gaminiai atrodo profesionaliai ir stulbinančiai. Taip pat yra 2 skirtingi fonai – vienas baltas, puikiai tinkantis ryškiems, švariems kadrams sukurti, o kitas juodas, puikiai tinkantis kontrastingiems gaminiams fotografuoti. Tai visapusiškas sprendimas, leisiantis pasiekti puikių produktų fotografavimo rezultatų.

02Puluz/PU5029/4

Įtraukta

  • bešešėlis palapinė
  • 2 x fonas (juoda ir balta)
  • 2in1 mikro USB laidas
  • krepšys
  • instrukcija
Gamintojas PULUZ
Modelis PU5029
Matmenys 24 × 23 × 23 cm
LED galia 2 x 3,5 W
Įtampa 5 V
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas