Maisto smulkintuvas Deerma JS100
Prekės kodas: 025412967869

Maisto smulkintuvas Deerma JS100

Prekės kodas: 025412967869
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2019
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Jums reikalingas maisto smulkintuvas

Deerma JS100 yra kompaktiškas elektrinis maisto smulkintuvas, kuris puikiai tiks ne tik bet kurioje virtuvėje, bet ir, pavyzdžiui, keliaujant. Dėl talpios baterijos vienu įkrovimu galima naudoti iki 30 kartų. Galingas variklis užtikrina aukštą įrenginio efektyvumą, o patogus mygtukas palengvina jo valdymą. Rinkinyje taip pat yra nedidelis grandiklis, kuriuo galėsite kruopščiai išvalyti indo sieneles nuo maisto likučių.

1.jpg

Ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas

Smulkintuvas turi 1500 mAh talpos bateriją, kuri yra atsakinga už įspūdingai ilgą veikimo laiką. Įrenginį patogiai galite įkrauti naudodami USB-C laidą – tai užtruks tik apie 2 valandas! Jums nereikės jaudintis, kad teks jį įkrauti per dažnai. Deerma JS100 nustebins savo našumu.

2.jpg

Jis labai greitai susmulkins maistą

JS100 variklis yra labai galingas. Jis gali pjaustyti maistą iki 60 kartų per sekundę. Taigi, kad ir ką norėtumėte gaminti, šis funkcionalus prietaisas puikiai atliks savo darbą. Jis greitai supjaustys daržoves, vaisius ar mėsą. Su jo pagalba taip pat galite greitai paruošti česnaką ir kitus prieskonius.

3.jpg

Paprasta naudoti

Prietaisą valdyti nepaprastai paprasta. Įdėkite į jį peiliukus, sudėkite maistą į indą ir uždarykite dangtį. Tada tiesiog paspauskite didelį dangtelio mygtuką. Baigę smulkintuvą tiesiog ištuštinkite! Komplekte esantis grandiklis palengvina darbą. Tai viskas, ko reikia norint mėgautis puikiai pagamintu maistu kiekvieną dieną.

4.jpg

Saugu naudoti

150 ml AS plastikinis indelis yra skaidrus, todėl visą laiką matysite, kas vyksta su jūsų maistu. Ašmenys pagaminti iš patvaraus nerūdijančio plieno. Abi smulkintuvo dalys yra visiškai saugios ir nekelia pavojaus su juo besiliečiančiam maistui. Taip pat galite juos plauti po tekančiu vandeniu ir dezinfekuoti karštyje, kad būtų švarūs ir saugūs. Smulkintuvas yra sėkmingas funkcionalumo ir kompaktiškumo derinys. Maži 90x90x112 mm matmenys reiškia, kad jis neužima per daug vietos. Dėl to jis puikiai tinka ir mažoms virtuvėms. Dėl šio mažo dydžio ir lengvo svorio galite jį pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte – atostogauti, iškylauti ar kemperyje.

5.jpg

Prekės ženklas Deerma
Modelis JS100
Energijos suvartojimas 40W
Maitinimo šaltinis DC 3,7 V / 11A
Matmenys 90 x 90 x 112 mm
Talpa 150 ml
Įkrovimo laikas Maždaug 2h
Darbo laikas Iki 30s
Battery 1500 mAH
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas