Sonic dantų šepetėlis su galvutės rinkiniu ir dėklu FairyWill FW-P11 (baltas)
Prekės kodas: 035402674482

Sonic dantų šepetėlis su galvutės rinkiniu ir dėklu FairyWill FW-P11 (baltas)

Prekės kodas: 035402674482
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2657
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

FairyWill P11 Sonic Toothbrush

Pasirūpinkite savo dantų higiena ir mėgaukitės sniego baltumo šypsena. FairyWill P11 sonic dantų šepetėlis puikiai išvalys burną su galingu Maglev varikliu ir 3 pasirinktais režimais. Jis taip pat išsiskiria ilgu baterijos veikimo laiku iki 30 dienų. Komplekte taip pat yra nešiojimo dėklas ir 8 keičiami antgaliai.

2.jpg

Efektyvus valymas

Šis dantų šepetėlis turi galingą variklį, kuris valymo režimu vibruoja iki 31 000 smūgių per minutę. Tai reiškia, kad jis greitai ir efektyviai pašalina šiukšles ir dėmes. Jis taip pat pasiekia tarpus tarp dantų. Jis gali išvalyti dantenų liniją iki 10 kartų efektyviau nei įprastas dantų šepetėlis ir 3 kartus efektyviau nei elektrinis dantų šepetėlis. Jūs taip pat neprivalote sekti valymo laiko. Išmanusis laikmatis kas 30 sekundžių primins, kad reikia pakeisti valomą vietą. Po 2 minučių šepetys automatiškai sustos.

3.jpg

Pakeitimo patarimai įtraukti

P11 galite naudotis ne tik jūs, bet ir jūsų šeima. Rinkinyje yra 8 pakeitimo patarimai, kuriais galite pasidalinti su savo artimaisiais arba pasilikti sau kaip atsargą. Nepamirškite retkarčiais pakeisti antgalius, kad būtų geresnė higiena ir išvengtumėte bakterijų dauginimosi.

5.jpg

3 galima pasirinkti režimus

Pasirinkite iš 3 režimų ir pritaikykite valymą pagal savo poreikius. Valymo režimas puikiai tinka kasdieniam naudojimui. Švelnus režimas rekomenduojamas pradedantiesiems ir turintiems jautrius dantis. Masažo režimas užtikrina švelnų dantenų masažą ir efektyvų valymą.

6.jpg

Jis gali jus lydėti beveik visur

Einate atostogauti? Vykstate į verslo kelionę? Pasiimk savo dantų šepetėlį su savimi! Jis pateikiamas kompaktiškame, matiniame dėkle, leidžiančiame patogiai ir saugiai nešiotis. Į jį galite lengvai įdėti šepetį ir 2 antgalius, vadinasi, jis puikiai tiks ir poroms.

8.jpg

Ilgas veikimo laikas

Atsisveikinkite, kad per dažnai įkraunate „Sonic“ dantų šepetėlį. P11 turi įkraunamą bateriją, kuri visiškai įkrauta veikia iki 30 dienų! Įkrovimas trunka tik apie 2 valandas – per USB prievadą galite prijungti jį ne tik prie įkroviklio, bet ir prie maitinimo bloko ar net nešiojamojo kompiuterio.

7.jpg

Elegantiškas dizainas

Dantų šepetėlis išsiskiria ne tik funkcionalumu, bet ir nuostabiu dizainu. Integruota rankena puikiai jaučiasi rankoje ir buvo sukurta siekiant apsaugoti įvairias prietaiso dalis nuo užteršimo. Be to, P11 atrodo tikrai elegantiškai, nes jo sumanus dizainas buvo pripažintas „Red Dot 2020“ apdovanojimu.

1.jpg

Įtraukta

  • Sonic dantų šepetėlis
  • Keičiami antgaliai x8
  • Nešiojimo dėklas
  • USB įkrovimo laidas
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas FairyWill
Modelis FW-P11
Spalva Balta
Darbo temperatūra 0-50°C
Darbinė įtampa DC 3,7 V
Medžiaga (šeriai) nailonas
Įėjimo įtampa DC 5 V
Vardinė galia 0,7-1,8 W
Atsparumas vandeniui IPX7
Įkrovimo laikas Apytiksliai 2 val
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas