ESR ESR GRŪDINTAS STIKLAS Dviejų pakuočių IPHONE 15 BLACK
Prekės kodas: 4-23906-0
Apsauginis stiklas ESR ESR GRŪDINTAS STIKLAS 2-PAK. IPHONE 15 BLACK

ESR ESR GRŪDINTAS STIKLAS Dviejų pakuočių IPHONE 15 BLACK

Prekės kodas: 4-23906-0
Apsauginis stiklas ESR ESR GRŪDINTAS STIKLAS 2-PAK. IPHONE 15 BLACK
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1948
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

EAN: 4894240174203

Aukštos kokybės ESR grūdintas stiklas yra puikus būdas apsaugoti ekraną nuo įbrėžimų ir smūgių. Jis yra 0,3 mm storio ir 9H kietumo, kurio pakanka efektyviai apsaugoti ekraną, o pats stiklas yra labai atsparus paviršiniams įbrėžimams. Jis taip pat padengtas oleofobiniu sluoksniu, kuris sumažina riziką palikti pirštų atspaudus ant ekrano.

Komplekte yra tvirtinimo priedai kartu su padėties nustatymo rėmeliu, todėl montavimas yra labai paprastas ir prieinamas visiems. Rėmas leidžia puikiai išdėstyti dangą su ekranu, o likę priedai leidžia montuoti be burbuliukų ir purvo – tokio tipo gaminį sumontuoti ant tokio didelio ekrano paviršiaus dar niekada nebuvo taip paprasta!

Patikrinkite, kaip tai paprasta:Â https://www.youtube.com / Laikrodis atmosfera ir tai netrukdys montuoti. 2) Kruopščiai nuvalykite ir nuriebalinkite ekrano paviršių, tada sausu skudurėliu nupoliruokite iki blizgesio. 3) Uždėkite dangą kuo sklandžiau - galite jį nustatyti naudodami padėties nustatymo rėmelį iš rinkinio. 4) Atsikratykite oro burbuliukų, gerai spausdami visą daiktą sukamaisiais judesiais keliasdešimt sekundžių. Atlikite tai taip, kad lipnus sluoksnis kuo tvirčiau susijungtų su ekranu.

PRODUKTO SAVYBĖS: - 100% originalus - Supakuotas originalioje pakuotėje - Atsparumas įbrėžimams iki 9H - Grūdintas stiklas, 0,3 mm storio - Turi oleofobinį sluoksnį - 2,5D profiliuotos briaunos - Lengvas surinkimas su rėmu ir montavimo rinkiniu - Neturi įtakos prisilietimui jautrumas - Matmenys: 143x67mm

Įtraukta: 2 x ESR stiklas 1 x montavimo rinkinys + padėties nustatymo rėmas