Erkių valiklis Deerma CM800
Prekės kodas: 024022999421

Erkių valiklis Deerma CM800

Prekės kodas: 024022999421
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4056
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Deerma CM800

Deerma CM800 dulkių siurblys yra greitas ir efektyvus būdas atsikratyti nepageidaujamų nešvarumų ar dulkių erkučių iš jūsų aplinkos. Prietaisas naujoviškai sujungia aukštą temperatūrą, ultravioletinę šviesą, didelę siurbimo galią ir aukšto dažnio vibraciją, kad būtų užtikrintas efektyvus alergenų pašalinimas. Stiprus vibracijos elementas, galingas variklis ir valdymo modulis yra atsakingi už aukštą gaminio efektyvumą.

1.jpg

Ultravioletinė galia

Hoover naudoja 253,7 nm ilgio violetinę šviesą, kuri veiksmingai padeda atsikratyti tiek suaugusiųjų, tiek erkių kiaušinėlių. Šio metodo efektyvumas yra 99,9%! Be to, ultravioletinė lempa pasižymi virusinėmis ir baktericidinėmis savybėmis, todėl idealiai tinka alergiškiems žmonėms, o čiužinys yra ypač gaivus ir higieniškas.

9.jpg

Aukšta temperatūra

50 laipsnių Celsijaus temperatūros oras yra mirtinas erkėms ir gali giliai prasiskverbti į čiužinį, kad dar efektyviau pašalintų nepageidaujamus egzempliorius.

3.jpg

Siurbimo galia

Didelė 13000 Pa siurbimo galia ir 8000 dūžių per minutę vibracija leidžia kruopščiai nuvalyti čiužinį nepaliekant jokių užterštų vietų.

4.jpg

Filtravimas

Be to, hoover turi HEPA filtrą ir dvigubą filtravimo sluoksnį, kad valant čiužinį jis kartu išvalytų ir orą aplink įrenginį.

2.jpg

Praktiniai sprendimai

Korpusas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios garantuoja ilgą kaukolės tarnavimo laiką, o patogi rankena užtikrina aukštą komfortą ir greitį. Dulkių konteinerį lengva valyti, ištuštėjus užtenka išplauti po tekančiu vandeniu.

6.jpg

Saugus naudojimas

Ypatinga apsauga užtikrina, kad lempa įsijungtų tik prisilietus prie plokščio paviršiaus, taip užtikrinant apsaugą nuo UV ir akių apsaugą. Korpuse yra specialios ventiliacijos grotelės, kurios užtikrina, kad prietaisas išlaikytų tinkamą temperatūrą neperkaisdamas.

7.jpg
Prekės ženklas Deerma
Modelis CM800
Siurbimo galia >13 kPa
Vardinė įtampa 220-240V~50-60Hz
Vardinė galia 450W
Triukšmo lygis <78dB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas