Garmin dezlCam LGV710
Product reference: 19789

Garmin dezlCam LGV710

Product reference: 19789
You have 3 products in compare list, please remove someone and try again
  • Add to favorites products
  • Added to favorites products
  • Removed to favorites product
Add to compare
50500
Product in warehouse

Guarantee
24 month

Delivery in 
2 - 3
business days

Your message has been successfully sent!
Fill in the required fields*

Palydovinė navigacija sunkvežimiams su integruotu vaizdo registratoriumi

  • Palydovinė sunkvežimių navigacija su 7 colių ekranu turi magnetinį tvirtinimą ir integruotą vaizdo registratorių jūsų kelionės įrašymui, taip pat teikia įspėjimus vairuotuojui, tokius kaip atstumas iki automobilio priekyje ir eismo juostas
  • Sunkvežimiams pritaikyti maršrutai, pagal sunkvežimio dydį, svorį ir įspėjimai apie artėjančių tiltų aukščius, stačius nuolydžius, leistiną transporto priemonės svorį kelyje ir daugiau
  • Nemokama tiesioginė informacija apie eismą keliuose, naudojant dezl programėlę
  • Įspėjimai apie važiavimo pertraukėles vairuotojui, taip pat su sunkvežimiais ir priekabomis susijusių paslaugų katalogas (pvz:. dušai, tualetai)
  • Valdykite dēzlCam™ LGV710 balsu ir mėgaukitės Bluetooth® laisvų rankų įranga, išmaniaisiais pranešimais ir integruotu Wi-Fi® ryšiu, lengviems žemėlapių ir programinės įrangos atnaujinimams nenaudojant kompiuterio
  • Dispečeriai turės galimybę lengvai siųsti tekstinius pranešimus ir adresus vairuotojams, taip pat sekti vairuotojų maršrutus nuo kelionės pradžios iki pabaigos

dēzlCam™ LGV710 navigacija sunkvežimiams sukurta didelių krovinių vairuotojams, kurie jaučia didelės liečiamu ekranu palydovinės navigacijos poreikį. Be valdymo balsu ir pažangių ryšio funkcijų, joje yra įmontuotas vaizdo registratorius, kuris automatiškai įrašinės jūsų kelionę ir išsaugos vaizdo įrašą įvykus eismo įvykiui.

 

Sunkvežimiams pritaikyti maršrutai

dēzlCam™ LGV710 turi detalius, visos Europos žemėlapius, kurie taip pat teikia apribojimų duomenis  keliuose: tiltų aukščius, įspėjimus apie pavojingus posūkius, svorio apribojimus ir kitą informaciją apie pagrindinius kelius ir greitkelius. Tiesiog įveskite transporto priemonės informaciją (aukštį, svorį, ilgį, plotį ir pavojingo krovinio informaciją) ir raskite sunkvežimiams optimizuotus maršrutus, pagal transporto priemonės matmenis, svorį ir aukštį. Funkcija “Paprastas sunkvežimio profilis” leis lengvai ir greitai pakeisti velkamos priekabos matmenis, vienu paspaudimu. Su kelionių planavimo funkcija galėsite susikurti norimą kelionės maršrutą pagal kelis pasirinktus taškus ir juos išsaugoti būsimoms kelionėms.

 

 

 

 

 

 

Integruotas vaizdo registratorius

Jums pradėjus kelionę, dēzlCam™ LGV710 automatiškai pradės įrašinėti jūsų kelionę HD kokybės raiška. Įvykus transporto priemonių susidūrimui, eismo įvykis bus automatiškai identifikuotas (G-jutiklio pagalba) ir išsaugotas vaizdo įraše. Įrašyti pasirinktos kelionės vaizdo įrašą galima ir rankiniu būdu. Įrenginys yra lengvai išimamas iš magnetinio laikiklio, tai leis naudojant “Snapshot” funkciją išsamiai fotografuoti savo transporto priemonei susidūrimo metu padarytą žalą. GPS imtuvas užfiksuos transporto priemonių susidūrimo vietą, greitį, datą ir laiką. Taip pat įrašyti vaizdo įrašai saugomi interneto saugykloje, juos galima pasiekti naudojant „Garmin dēzl™“ programėlę suderinamame išmaniajame telefone. Įjungę belaidį ryšį, dalykitės vaizdo įrašais su kitais nusiųsdami nuorodą ir apsaugos kodą. Įrašoma 1080p@30 raiška, 140 laipsnių kampu.

 

 

 

 

 

Nemokamos paslaugos

dezl, tai nemokama mobilioji programėlė kuri susies įrenginį dēzlCam™ LGV710 su iPhone® arba Android™išmaniaisiais telefonais. Susiejus dēzl navigaciją su išmaniuoju telefonu jūs galėsite gauti tiesioginę informaciją apie eismą, greičio radarus, orų informaciją ir daugiau.

 

 

 

 

 

Valdykite savo balsu

Valdykite dēzlCam™ LGV710 LMT-D navigacinį įrenginį tiesiog savo balsu ir leiskite jai darbą atlikti už jus, tam kad jūsų rankos nuolat išliktų ant vairo.

 

 

 

 

 

 

Lengva atnaujinti Wi-Fi ryšiu

Naujus žemėlapius ir programinę įrangą atnaujinti itin lengva Wi-Fi ryšiu. Kai įrenginys susiejamas su namų Wi-Fi tinklu, ekrane automatiškai atsiranda pranešimas apie galimą naujinį, jei toks prieinamas. Tuomet reikia prijungti įrenginį prie krovimo lizdo ir palaukti, kol jis Wi-Fi ryšiu atsiųs naujinius.

 

 

 

 

 

 

Bluetooth® ryšys

Susieję išmanųjį telefoną su dēzlCam™ LGV710 navigaciniu įrenginiu Bluetooth ryšiu, galėsite skambinti naudodamiesi laisvų rankų įranga, neatitraukdami rankų nuo vairo. Įrenginyje yra integruotas stiprus garsiakalbis, su kuriuo girdėsite pašnekovą net ir triukšmingose vairavimo sąlygose.  Be to, galėsite atlikti, priimti ar atmesti skambučius ir perskaityti trumpąsias žinutes net neprisiliesdami prie savo išmaniojo telefono.

 

 

 

 

 

Poilsio pertraukėles planuoti paprasta

Tam kad keliautumėte dar paprasčiau ir kelionės metu turėtumėte mažiau rūpesčių, dēzlCam™ LGV710 navigacinis įrenginys suteiks naudingus įspėjimus kuomet bus metas sustoti poilsio pertraukėlei ir pateiks Wi-Fi ryšio vietų, taip pat artimiausių viešbučių, kavinių, dušų ar stovėjimo aikštelių informaciją. Galite netgi nusistatyti pageidaujamos poilsio aikštelės prioritetus, tokius kaip Wi-Fi, dušai ir rasti artimiausią, jūsų poreikius atitinkančią aikštelę.

 

 

 

 

 

Techninės apžiūros žurnalas

dēzlCam™ LGV710 turi integruotą funkciją “Service History Log”, ši funkcija leis fiksuoti įvairių techninės apžiūros darbų datas ir tipus. Ji padės patogiai sekti padangų ridą, alyvos bei padangų keitimą ir pan.

 

 

 

 

 

 

Išvykimas ir sekimas

Su naujausia dēzlCam™ LGV710 “Išvykimo ir sekimo funkcija” vairuotojus prižiūrintys asmenys galės į vairuotojų navigacinį įrenginį išsiųsti trumpąją žinutę su sekančiu kelionės adresu ar kita informacija ir sekti kelionės progresą žemėlapyje. Gautą kelionės adresą vairuotojas galės nustatyti kaip kelionės tikslą tiesiai iš žinučių aplanko.

 

 

 

 

 

Atbulinės eigos vaizdo kamera

Matykite kas vyksta už jūsų sunkvežimio, jums važiuojant atbulomis su Garmin atbulinės eigos vaizdo kamera (įsigyjama atskirai). dēzlCam LGV710 navigacinį įrenginį susiejus su belaide BC 50 atbulinės eigos vaizdo kamera, vaizdą matysite tiesiog savo navigacijos ekrane.

Offensive and promotional comments are unpublished.
Testimonials not found!
Testimonial