Garsiakalbis Edifier MF200 (sidabrinis)
Prekės kodas: 033240127928

Garsiakalbis Edifier MF200 (sidabrinis)

Prekės kodas: 033240127928
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5734
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Edifier MF200 garsiakalbis

Ieškote universalaus garsiakalbio, kuris užtikrintų puikią garso kokybę ir neužimtų per daug vietos? Edifier MF200 bus idealus pasirinkimas! Nepaisant kompaktiško dydžio, jis garantuoja aiškų, natūralų garsą ir 4W + 4W išėjimo galią. Prie jo galite prisijungti 3 būdais – per AUX arba USB-C laidą, taip pat per Bluetooth. Garsiakalbis taip pat yra nepaprastai patogus naudoti – vienu įkrovimu jis veikia iki 10 valandų.

8.jpg

Fantastiškas garsas

Kodėl MF200 garsiakalbis groja taip gerai? Įrenginyje yra 2 36 mm tvarkyklės ir jis palaiko skaitmeninį signalo apdorojimą (DSP). Jame taip pat yra D klasės stiprintuvas, kuris, be kita ko, yra atsakingas už mažus iškraipymus. Visa tai sukuria nepamirštamą muzikinę patirtį. Aiškus garsas, sodrios detalės ir tobula harmonija – taip atrasite savo mėgstamas dainas naujos ir geresnės kokybės.

5.jpg

3 prisijungimo galimybės

Prisijunkite prie garsiakalbio taip, kaip norite. MF200 palaiko Bluetooth 5.0, kuris užtikrina greitą ir stabilų belaidį perdavimą. Tai taip pat garantuoja mažesnes energijos sąnaudas. Garsiakalbis taip pat turi įmontuotą garso plokštę, todėl prie kompiuterio galėsite prijungti pridedamu USB-C laidu. Tokiu būdu vienu metu galėsite leisti muziką ir įkrauti įrenginį. Taip pat galima prijungti MF200 naudojant AUX laidą (nepridedama).

13.jpg

Stulbinantis dizainas

MF200 yra palyginti mažas – jo matmenys 293x42x52mm. Dėl to jis idealiai tinka net ant mažo stalo – neužims per daug vietos. Galite lengvai pasiimti su savimi į atostogas – patogus ir saugus transportavimas įmanomas dėl pridedamo nešiojimo dėklo. Prietaisas taip pat atrodo labai stilingas. Jis buvo aprūpintas aliuminio lydinio korpusu, kuris suteikia elegantišką, minimalistinį charakterį.

6.jpg

Paprasta naudoti

„MF200“ yra ypač lengva valdyti. Prietaisas yra išskirtinai patogus naudoti. Jame yra keletas lengvai naudojamų mygtukų, kuriais, be kita ko, galite jį įjungti arba išjungti, reguliuoti garsumą, pristabdyti ir tęsti atkūrimą, nutraukti Bluetooth ryšį, pasirinkti garso šaltinį ir perjungti dainą. . Su „Edifier“ viskas, ko jums reikia, yra po ranka!

12.jpg

Akumuliatoriaus veikimo laikas iki 10 valandų

Dabar jūsų mėgstamos melodijos gali likti su jumis visą dieną, nesvarbu, ar dirbate, ar ilsisitės. MF200 buvo aprūpintas patvaria 2200 mAh baterija. Tai leidžia leisti muziką iki 10 valandų visiškai įkrovus. Nebijokite, kad ji atsisakys jums tarnauti pačiu tinkamiausiu momentu!

10.jpg

Dėžutėje

  • Garsiakalbis
  • Nešiojimo dėklas
  • USB-C laidas
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Edifier
Modelis MF200
Spalva Sidabras
Vairuotojas 2x36 mm
Išėjimo galia (su iškraipymų riba) 4W+4W
Dažnio atsakas 100 Hz -20 kHz
Triukšmo lygis ≤25dB(A)
Įvestis 5V-1A
Connectivity Bluetooth, AUX 3,5 mm, USB-C
Bluetooth versija 5.0
Akumuliatoriaus talpa 2200 mAh
Baterijos veikimo laikas Iki 10 val.
Įkrovimo sąsaja USB-C
Matmenys 293x43x52mm
Medžiaga (korpusas) Aliuminio lydinys
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas