Dulkių siurblys Deerma DX118C
Prekės kodas: 025413619222

Dulkių siurblys Deerma DX118C

Prekės kodas: 025413619222
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3510
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Patogus dulkių siurblys, kuris nustebins savo efektyvumu

DX118C yra visiškai naujas! Dulkių siurblys dabar yra naujos pilkos spalvos variantas. Dėl efektyvaus veikimo ir naudojimo patogumo jis pateisins reiklių vartotojų lūkesčius. Šis lengvas ir patogus dulkių siurblys turi 5 metrų ilgio laidą, kuris suteikia jums reikalingą laisvę. Dulkių siurblio efektyvumą garantuoja iki 16000 Pa siurbimo galia ir 3 keičiami šepečiai, kuriuos galima naudoti daugelyje situacijų. 1,2 kg atliekų konteinerį lengva ištuštinti paspaudus mygtuką.

14.jpg

Galite naudoti dviem būdais

Dėl lengvo ir ergonomiško dizaino DX118C lengva valdyti ir juo galima išvalyti kiekvieną jūsų namų kampelį. Šį praktišką prietaisą galite naudoti dviem būdais – kaip vertikalią ir rankinį dulkių siurblį. Naudodami jį galite lengvai išvalyti grindis ir dar daugiau. Pakelti jį iki užuolaidų, aukštesnių lentynų ar lubų net nėra problema.

7.jpg

3 šepečiai rinkinyje

Šioje pakuotėje rasite net 3 rūšių šepetėlius. Grindų šepetys puikiai tinka beveik bet kokiam paviršiui. Jis efektyviai valo laminatą, plyteles ir net kilimus. Juo valdyti itin paprasta ir patogu. Jis sklandžiai slysta grindimis, o vos 5 cm storis ir 90° sukimosi diapazonas pasieks kiekvieną kampą. Plokščias šepetys idealiai tinka baldams ar klaviatūroms siurbti, o trikampis šepetys puikiai tinka užuolaidoms, paklodėms ir kitoms medžiagoms valyti dulkes, plaukus ir kailį.

1.jpg

Nuostabus našumas

Dulkių siurblys turi galingą variklį, kuris gali suktis iki 28 000 apsisukimų per minutę. Dėl šios priežasties DX118C siurbimo galia yra tokia didelė. Visa tai prisideda prie nuostabaus DX118C našumo, nes greitai pašalinsite dulkes ir kitas šiukšles.

12.jpg

Sauga ir higiena

Naudodami DX118C ne tik kruopščiai išsiurbsite visus namus, bet ir apribosite kontaktą su nešvarumais. Prietaisas aprūpintas efektyviu HEPA filtru, kuris puikiai išfiltruoja dulkes. Jį galima valyti po tekančiu vandeniu, taip pat talpią dulkių talpyklą, kuri ištuštėja paspaudus mygtuką. Dėl to dulkių siurblys yra saugus ir higieniškas.

6.jpg

Lengva laikyti

Kitas vertikaliojo dulkių siurblio privalumas yra tai, kad jį lengva laikyti. Tiesiog padėkite jį prie sienos ir jis neužims per daug vietos jūsų namuose. Prietaisas taip pat išsiskiria paprastu, bet stilingu dizainu. Dėl modernaus dizaino, ergonomiškos konstrukcijos ir įspūdingo funkcionalumo jis puikiai papildo jūsų namus.

15.jpg
Prekės ženklas Deerma
Modelis DX118C
Maksimalus siurbimas 16000Pa
Vardinė įtampa 220V
Dulkių dėžutės talpa 1,2l
Triukšmo lygis 86 dB
Vardinė galia 600W
Svoris 1,86 kg
Vardinis dažnis 50Hz
Matmenys 240 x 130 x 950 mm
Maitinimo laido ilgis 5m
Spalva grey
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas