Dulkių siurblys Deerma DX115C
Prekės kodas: 025409531964

Dulkių siurblys Deerma DX115C

Prekės kodas: 025409531964
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3311
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Daugiafunkcis dulkių siurblys

Deerma DX115C dulkių siurblys leis greitai ir patogiai išvalyti visus namus. 2 naudojimo būdai ir iki 3 keičiamų šepetėlių leidžia lengvai pritaikyti jį pagal savo poreikius. Moderni filtravimo sistema leidžia efektyviai atsikratyti nešvarumų, o varinis variklis, 14 000 Pa siurbimo galia ir 600 W galia garantuoja aukštą įrenginio efektyvumą. Papildomi dulkių siurblio privalumai – ergonomiškas dizainas ir 5 metrų laidas, suteikiantis didelę veiksmų laisvę.

9.jpg

2 dulkių siurbliai 1

DX115C galima naudoti kaip vertikalią arba rankinį dulkių siurblį. Taigi jis puikiai tiks daugeliui skirtingų programų. Jo pagalba patogiai išsiurbsite grindis visuose savo namų kambariuose. Kita vertus, naudodami jį kaip rankinį dulkių siurblį, galėsite patogiai išvalyti čiužinius, klaviatūras, užuolaidas, palanges ir daugybę kitų vietų. Deerma DX115C leis patekti beveik bet kur – nuo ​​jūsų nepasislėps jokios dulkės.

4.jpg

3 šepečiai įvairioms reikmėms

Komplekte rasite 3 praktiškus šepetėlius, kuriais kruopščiai išvalysite kiekvieną kampelį. Grindų šepetys puikiai veikia ant įvairių tipų paviršių. Jis išsiurbs tiek plyteles ar plokštes, tiek kilimus ar kilimėlius. Plyšių šepetys, be kita ko, tinka valyti sofos įdubas, knygų lentynas ir klaviatūras. Kita vertus, apvalus šepetys leidžia kruopščiai išvalyti užuolaidas, drabužius ar čiužinius. (Apatiniame paveikslėlyje pavaizduoti grindų šepečio ratai, kad būtų lengva valdyti, taip pat dulkių siurblio laido laikiklis).

5.jpg

Efektyvus purvo filtravimas

Dulkių siurblys turi HEPA filtrą, kuris padeda išvengti alergenų ir bakterijų plitimo jūsų namuose. Galite laisvai plauti po tekančiu vandeniu. DX115C taip pat turi specialią filtravimo kempinę, kuri sulaiko dulkes. Visos atliekos nukreipiamos į 1,2 litro talpos baką. Galite lengvai jį nuimti ir ištuštinti, iki minimumo sumažindami kontaktą su nešvarumais.

7.jpg

Tyliai ir efektyviai

Už efektyvų dulkių siurblio veikimą atsakingas galingas varinis variklis. Jis išsiskiria ilgu tarnavimo laiku ir mažomis energijos sąnaudomis. Jo dėka įrenginys ne tik efektyvus, bet ir stebėtinai tylus – jo garsumo lygis neviršija 76 dB. Taigi, jei jus erzina erzinantis triukšmas, kurį skleidžia galingiausi dulkių siurbliai, Deerma DX115C bus puikus pasirinkimas.

1.jpg

Kruopščiai apgalvotas dizainas

Kuriant dulkių siurblį buvo atsižvelgta ne tik į našumą, bet ir į vartotojo patogumą. Prietaisas aprūpintas 5 m laidu, kuris leidžia lengvai išvalyti iki 80 m2 butą. Galite lengvai jį suvynioti ir pakabinti ant tam skirto įmontuoto kabliuko. Grindų šepetys turi papildomus ratukus, todėl jį lengva perkelti, o ergonomiška dulkių siurblio rankena suteikia didesnį komfortą.

6.jpg
Gamintojas Deerma
Modelis DX115C
Maitinimas 600W
Dulkių konteinerio talpa 1,2l
Medžiaga ABS
Siurbimo galia 14 000 Pa
Svoris 2kg
Matmenys 207 x 128 x 1020 mm
Skalbiamas filtras HEPA filtras
Triukšmo lygis mažiau nei 76 dB
Kabelio ilgis 5m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas