Dashcam Redtiger F17 Wi-Fi
Prekės kodas: 9-067300
Dashcam Redtiger F17 Wi-Fi

Dashcam Redtiger F17 Wi-Fi

Prekės kodas: 9-067300
Dashcam Redtiger F17 Wi-Fi
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
15877
196,02 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Redtiger F17 vaizdo registratorius

Redtiger F17 vaizdo registratorius užtikrina visapusišką transporto priemonės apsaugą ir stebėjimą. Jame yra įmontuotas GPS ir 64 GB atminties. Įrenginys palaiko 5G Wi-Fi ir užtikrina 24 valandų parkavimo stebėjimą, todėl tai idealus sprendimas kiekvienam vairuotojui, kuris vertina saugumą ir nori visą parą valdyti savo automobilį. Įrenginys fiksuoja kiekvieną kampą dėl savo trijų kanalų – priekinė kamera įrašo 4K UHD raiška, o vidinė ir galinė kameros – 1080P kokybe, todėl pateikiamas išsamus situacijos aplink transporto priemonę ir jos viduje vaizdas.

GPS ir 4K įrašymas

Redtiger F17 siūlo įmontuotą GPS modulį, leidžiantį tiksliai sekti transporto priemonės maršrutą. Vienu metu galite įrašyti vaizdo įrašą iš trijų kanalų – priekinio, vidinio ir galinio. Priekinė kamera įrašo 4K UHD kokybe, todėl užtikrina aukštą vaizdo kokybę ir detales, kurios gali būti labai svarbios susidūrimo ar kitų incidentų kelyje atveju.

Stebėjimas visą parą

Su Redtiger F17 jūsų automobilis yra stebimas 24 valandas per parą. Parkavimo stebėjimo funkcija užtikrina visišką apsaugą, net kai automobilis stovi. Prijungus specialų laidų rinkinį, įrenginys gali automatiškai pradėti įrašinėti, kai aptinkamas judesys ar smūgis.

Greitas ir patikimas WiFi ryšys

Dėka integruoto 5G WiFi modulio, vaizdo registratorius Redtiger F17 užtikrina greitą ir stabilų ryšį, leidžiantį akimirksniu perkelti įrašus į mobiliuosius įrenginius. OTA (Over the Air) technologija leidžia lengvai ir belaidžiu būdu atnaujinti programinę įrangą, todėl visada galėsite naudotis naujausiomis funkcijomis.

Galingas kondensatorius

Vaizdo registratoriuje Redtiger F17 yra sumontuotas kondensatorius, atsparus ekstremalioms temperatūroms ir užtikrinantis ilgalaikį bei patikimą įrenginio veikimą. Dėl to įrenginys nepriekaištingai veikia nuo -20 iki 70°C temperatūroje.

Naktinis įrašymas

Sony Starvis jutiklio ir HDR bei WDR technologijos dėka F17 siūlo patobulintas naktinio įrašymo funkcijas. Priekinė kamera fiksuoja didelės raiškos vaizdus, ​​o keturi IR šviesos diodai transporto priemonės viduje užtikrina aiškius įrašus net visiškoje tamsoje.

​​
GamintojasRedtiger
ModelisF17
Įrašymo skiriamoji gebaPriekinė 4K UHD, galinė 1080P
Ekranas3 colių
Ryšis5G WiFi, GPS
Žiūrėjimo kampasPriekyje 150°, Viduje 160°, Gale 155°
JutiklisSony Starvis
Įrašymo technologijaHDR, WDR
Papildomos funkcijos24 valandų stovėjimo stebėjimas, OTA, naktinis įrašymas
Darbo temperatūra-20 iki 70°C
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas