Dash kamera DDPAI Z50 4K@25fps
Prekės kodas: 037499975282

Dash kamera DDPAI Z50 4K@25fps

Prekės kodas: 037499975282
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
11700
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

DDPAI Z50 prietaisų skydelio kamera

Būkite saugūs keliaudami ir pasirenkite DDPAI Z50 prietaisų skydelio kamerą. Įrenginys įrašo vaizdo įrašus 4K raiška, o D2save technologija leidžia įrašyti įrašus į NAND flash atmintį sugedus TF kortelei. Gaminyje naudojama ADAS technologija ir specialus parkavimo režimas, kuris rūpinsis jūsų automobilio saugumu 24 valandas per parą (tam reikės įsigyti laidų komplekto maitinimo adapterį).

7.jpg

Įspūdinga vaizdo kokybė

DDPAI Z50 prietaisų skydelio kamera užtikrina aukštą vaizdo kokybė. Z50 naudoja SONY IMX415 jutiklį ir įrašo vaizdus 4K kokybe, todėl užtikrina puikų ryškumą net esant sudėtingoms apšvietimo sąlygoms. Be to, naujausia „Realcube“ vaizdo gavimo technologija kartu su pažangiais algoritmais paverčia sodriomis detalėmis ir natūraliomis, ryškiomis spalvomis.

13.jpg

Saugus įrašų saugojimas

D2save technologijos naudojimas garantuoja įrašytos medžiagos saugumą. Kaip tai veikia. Sugedus TF kortelei, įrašai bus saugomi papildomoje NAND „flash“ atmintyje, o tada, kai tik bus galimybė, perkeliami atgal į TF kortelę. Tai puikus būdas išvengti svarbios filmuotos medžiagos praradimo. Z50 palaiko iki 128 GB talpos TF korteles ir leidžia įrašyti kilpą.

12.jpg

Profesionalus kondensatorius

Įrenginyje sumontuotas aukščiausios klasės kondensatorius, kuris, pakeisdamas klasikinę bateriją, padidina naudojimo saugumą. Jo dėka prietaisų skydelio kamera gali veikti nuo -15°C iki 70°C temperatūroje. Be to, kondensatorius leidžia įrašyti paskutines 3-4 sekundes, net kai fotoaparatas yra išjungtas. Taigi esate užtikrinti, kad nieko svarbaus nepraleisite.

9.jpg

Pasirūpinkite savo automobiliu

Z50 taip pat siūlo parkavimo režimą, kuris garantuos jūsų automobilio saugumą iki 24 valandų per parą. Kai transporto priemonė stovi, kamera įrašo laiko intervalo režimu, kad atkurtų vaizdo įrašą įprastu kadrų dažniu. Jei stovint gresia susidūrimas, Z50 jus nedelsdamas įspės! Norėdami naudoti parkavimo režimą, įsigykite IPS išmanųjį maitinimo adapterį (laidų rinkinį), kuris nuolat įkrauna kamerą, leidžia nepertraukiamai stebėti ir saugo transporto priemonės akumuliatorių nuo išsikrovimo.

10.jpg

DDPAI programėlė

Norite daugiau? Tiesiog įdiekite nemokamą DDPAI programą, kuri suteikia prieigą prie funkcinės vaizdo įrašų rengyklės. Jo pagalba galite lengvai ir patogiai redaguoti savo vaizdo įrašus, praturtindami juos specialiais efektais, filtrais ar muzika. Taip pat galite žiūrėti savo draugų įrašus ir su jais dalytis filmuota medžiaga. Integruotas „Wi-Fi“ modulis taip pat yra pliusas – juo galite atsisiųsti ir žiūrėti vaizdo įrašus beveik bet kuriuo metu.

3.jpg

Įtraukta

  • Dash camera Z50
  • Automobilinis įkroviklis
  • Automobilio įkroviklis _1_10 xx_2_10 2_Naudojimo instrukcija x2
  • Montavimo įrankis x1
  • 3M lipnūs lipdukai x2
  • Elektrostatiniai lipdukai x1
Manufacturer DDPAI
Model Z50
Color Black
Dimensions 82 x 62 x 31.15 mm
Input 5 V / 2 A
Lens 7 optical lenses and 1 IR, 140° field of view, F1.75 aperture
Matrix Sony IMX415
G-Sensor Įmontuotas 3 ašių giroskopas, avarinis užraktas, jautrumas reguliuojamas per programėlę
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas