Dash kamera Botslab HK30 Pro 1080p
Prekės kodas: 9-068906
Dash kamera Botslab HK30 Pro 1080p

Dash kamera Botslab HK30 Pro 1080p

Prekės kodas: 9-068906
Dash kamera Botslab HK30 Pro 1080p
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4554
58,39 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Botslab HK30 Pro 1080p vaizdo registratorius

Botslab Dash Cam HK30 Pro vaizdo registratorius užtikrina išskirtinę įrašymo kokybę dėl 2K raiškos. Platus žiūrėjimo kampas (140°) leidžia užfiksuoti kiekvieną smulkmeną kelyje, o tai padidina saugumą vairuojant. Be to, Emergency Recording Locked funkcija užtikrina, kad visi svarbūs momentai būtų apsaugoti. Dėl kompaktiško, modernaus dizaino įrenginys puikiai tinka automobilio salone.

Aukšta vaizdo kokybė

Dėka 2K raiškos vaizdo registratorius Botslab Dash Cam HK30 Pro užtikrina itin aiškius ir detalius įrašus. Puikiai matomos net smulkiausios detalės, pavyzdžiui, transporto priemonių valstybiniai numeriai, o tai ypač svarbu analizuojant eismo įvykius.

Platus vaizdas kampas

140° žiūrėjimo kampo objektyvas leidžia įrašyti platų matymo lauką. Tai leidžia užfiksuoti daugiau detalių iš transporto priemonės aplinkos, o tai padidina saugumą ir suteikia išsamesnį eismo situacijos vaizdą.

Automatinis avarinių įrašų užrakinimas

Funkcija Emergency Recording Locked automatiškai apsaugo įrašus, kai aptinkamas staigus įvykis, pvz., susidūrimas. Šie įrašai yra apsaugoti nuo perrašymo, todėl prireikus užtikrinama prieiga prie gyvybiškai svarbių įrodymų.

24/7 parkavimo stebėjimas ir kilpos įrašymas

Įrenginys siūlo parkavimo stebėjimą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę su laiko intervalu ir įprastomis, susidūrimo suveikiančiomis įrašymo funkcijomis. Norint naudotis šia funkcija, reikalingas papildomas kabelis (nepridedamas). „Loop Recording“ funkcija užtikrina, kad vaizdo registratorius įrašys be pertraukų, perrašydamas seniausius įrašus, kad visada liktų vietos naujiems.

Kompaktiškas. dizainas

Botslab Dash Cam HK30 Pro turi miniatiūrinį dizainą, kuris netrukdo vairuotojui matyti. Dėl aptakaus, modernaus korpuso prietaisas puikiai dera su bet kurios transporto priemonės interjeru.

Įrengimas be rūpesčių

Vaizdo registratorių lengva sumontuoti dėl paslėptų laidų sistemos. Tiesiog priklijuokite įrenginį tinkamoje vietoje, kad galėtumėte mėgautis tvarkinga automobilio salono išvaizda be nereikalingų laidų. Komplekte yra visi reikalingi montavimui priedai, tokie kaip maitinimo laidas, elektrostatinis lipdukas ir montavimo įrankis.

Stabilus ryšys ir atnaujinimai

Reguliariai atnaujinant OTA, vaizdo registratorius visada siūlo naujausias funkcijas ir patobulinimus. Naudodami mobiliąją programėlę galite stebėti įrašus realiuoju laiku, o tai padidina automobilio saugumo kontrolę.

Įtraukta:

  • Botslab Dash Cam HK30 Pro vaizdo registratorius
  • Automobilinis įkroviklis
  • Maitinimo laidas
  • Tvirtinimo įrankis
  • Elektrostatinis lipdukas
  • Naudojimo instrukcija

GamintojasBotslab
ModelisHK30 Pro
Skyra2K (1080p)
Žiūrėjimo kampas140°
Avarinio įrašymo apsaugataip
Kilpos įrašymastaip
Stovėjimo stebėjimastaip
OTA atnaujinimaitaip
Ryšis2,4 GHz „Wi-Fi“
Atminties kortelės palaikymasmicroSD iki 128GB
190 *
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas