Interaktyvus katės žaislas linksma pikta pelė (mėlyna)
Prekės kodas: 034460864145

Interaktyvus katės žaislas linksma pikta pelė (mėlyna)

Prekės kodas: 034460864145
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1649
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Interaktyvus katės žaislas linksma pikta pelė

Suteikite savo katei fantastiškų pramogų. Interaktyvus mažos pelės formos žaislas „Cheerble Wicked Mouse“ automatiškai bėga nuo jūsų augintinio ir šokinėja nuo kliūčių. Tokiu būdu jis sužadins jūsų augintinio medžioklės instinktus ir pavers jį aktyviu! Prietaisas aprūpintas patvaria įkraunama baterija ir gali būti įkraunama pridedamu mikro USB laidu. Jis taip pat yra saugus gyvūnams ir kartu patvarus.

12.jpg

Tobula pramoga

Kai jūsų katė nuobodu ir nevykdo jokios veiklos, ji gali pradėti netvarka. Žaislas Wicked Mouse padės to išvengti! Tiesiog paspauskite pelės nosyje paslėptą mygtuką ir įrenginys automatiškai pradės judėti ir bėgs nuo jūsų augintinio. Gaminys naudoja išmanųjį algoritmą, kurio dėka jis pats keičia kryptį, o atsitrenkęs į kliūtį, pavyzdžiui, sieną ar baldus, nušoka ir rieda kita kryptimi. Jums nereikia jaudintis, kad jis kažkur užblokuos ir sugadins jūsų augintinio linksmybes!

10.jpg

Gerai apgalvotas dizainas

Turbūt kiekvienas katės savininkas žino, kad šie unikalūs augintiniai mėgsta medžioti. Žaislas Wicked Mouse buvo sukurtas taip, kad patenkintų jūsų augintinio medžioklės poreikius. Jo forma primena pelę ir turi uodegą su mirksinčiu RGB apšvietimu. Dėl šios priežasties jis dar geriau pritrauks augintinio dėmesį ir paskatins jį leistis į gaudynes! Be to, prietaisas buvo sukurtas iš aplinkai saugių ir patvarių medžiagų – Jūsų augintinio dantys ir nagai jo neišgąsdins!

7.jpg

Protingas valdymas

Įrenginys sukurtas taip, kad jūsų katė turėtų pakankamai laiko žaisti ir pailsėti. Wicked Mouse pirmiausia veikia 10 minučių, o tada pereina į miego režimą. Tačiau jį galima bet kada iš naujo suaktyvinti – katei tereikia ją paliesti, pavyzdžiui, nosimi ar letena. Dėl šio sprendimo galite būti tikri, kad jūsų augintinis nepavargs ir per greitai nenuobodžiaus su žaislu.

3.jpg

Įmontuota įkraunama baterija

Jums nereikia pirkti baterijų savo augintinio žaislams ir leisti tam pinigų. Wicked Mouse yra su ilgai veikiančia įkraunama baterija – tiesiog įkraukite ją naudodami pridedamą mikro USB laidą. Tai užtruks tik apie valandą! Visiškai įkrautas įrenginys gali suteikti jūsų katei apie 40 minučių žaidimo laiko. Taigi jums nereikės jo įkrauti per dažnai. Pasirūpinkite, kad jūsų augintinis visada turėtų puikių pramogų ir galėsite būti tikri, kad jam nebus nuobodu!

14.jpg

Dėžutėje

  • Interaktyvus žaislas "Wicked Mouse"
  • Įkrovimo laidas (mikro USB)
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Cheerble
Vardas Pikta pelė
Modelis C0821
Spalva Mėlyna
Tinka Katės
Medžiaga ABS, TPU, PVC
Matmenys 60x50x36mm (be uodegos)
Svoris 45g
Akumuliatoriaus talpa 135 mAh
Įvestis 5V-1A
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas