Interactive Pet Ball Cheerble Ball PE (violetinė)
Prekės kodas: 038839687753

Interactive Pet Ball Cheerble Ball PE (violetinė)

Prekės kodas: 038839687753
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4459
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Cheerble Ball PE Interactive Pet Ball (violetinė).

Interaktyvus kamuolys Cheerble bus puikus kompanionas jūsų augintiniui, kai jūsų nėra! Žaislas įsijungia automatiškai – vos vienu prisilietimu. Jis siūlo 3 veikimo režimus, todėl sėkmingai pritaikysite jo veikimą pagal savo augintinį. Be to, jis turi išmanųjį kliūčių vengimo jutiklį ir yra atsparus vandeniui IP65. Jis pagamintas iš patvarios ir dilimui atsparios medžiagos, kuri yra saugi naminiams gyvūnėliams.

3.jpg

Įvairūs veikimo režimai

Kamuolis aprūpintas net 3 režimais – normalus, švelnus arba pasyvus, todėl jo veikimą nesunkiai pritaikysite pagal savo augintinio poreikius. Spalvotas mygtuko apšvietimas tinkamai informuos apie pasirinktą režimą. Nesvarbu, ar jūsų pūkuotasis tingus, ar energingas, jam visada bus tinkamas režimas!

11.jpg

Protingas šunų kompanionas

Įveskite balansą tarp pramogų ir atsipalaidavimo! Interaktyvus žaislas šokinėja ir sukasi, skatindamas jūsų augintinį žaisti. Tada po 10 minučių jis automatiškai išsijungs 30 minučių ir pereis į miego režimą. Jūsų augintinis gali lengvai suaktyvinti kamuolį bet kuriuo metu – tiesiog palieskite jį!

4.jpg

Kruopščiai apgalvotas dizainas

Cheerble kamuoliukas aprūpintas inovatyvia automatine kliūčių vengimo sistema, todėl jums nereikės jaudintis, kad jis netyčia nepakliūtų po baldais. Jis taip pat yra IP65 atsparus vandeniui, todėl vedžiodami šunį galėsite lengvai nunešti į vandenį arba prireikus nuplauti po tekančiu vandeniu.

7.jpg

Patikima baterija

Gaminys turi patvarią 300 mAh talpos bateriją. Tai leidžia žaisti iki 4 valandų! Energiją atnaujinsite USB laidu, kurį rasite komplekte. Savo ruožtu pats įkrovimas užtruks neilgai – vos po 1 valandos jūsų augintinis vėl galės juo žaisti.

5.jpg

Saugus augintiniams

Pagaminta iš patvaraus TPU ir PCU plastiko bei natūralios gumos, kuri yra visiškai saugi naminiams gyvūnėliams. Dėl dangos storio (5-7 mm) rutulys tarnauja daug ilgiau nei kiti, o taip pat apsaugo nuo dantenų ir dantų pažeidimų.

8.jpg

Apima

  • interaktyvus kamuolys
  • įkrovimo laidas
  • instrukcijų vadovas
Gamintojas Cheerble
Modelis Wicked Ball PE
Spalva Violetinė
Paskirtis Šunys
Medžiaga Natūrali guma + TPU + kompiuteris
Dydis ⌀ 78 mm
Svoris 238 g
Įkraunama baterija 300 mAh
Įkrovimo laikas apytiksliai 1 val.
Naudojimo laikas 4 h
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas